Cautare


15 Februarie 2007
Memoriile A-DATA si Geil � multipremiate in presa de IT

SKIN, importator al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei precum A-DATA, AG Neovo, Altec Lansing, ATI, Casio, GeCube, Geil, Iriver, Leadtek, Lexar, MSI, Tagan, TrekStor, va ofera cele mai performante memorii, conform presei de specialitate din Romania.

In numerele din februarie ale revistelor PC Magazine si XtremPC au fost premiate atat memoriile A-DATA cat si Geil, ambele aduse pe piata din Romania de SKIN. In urma testelor efectuare de cele doua reviste de IT, trei memorii interne si un card de memorie au fost distinse cu premiul �Alegerea redactiei� si implicit alese ca cele mai bune din categoria lor.

Memoriile Geil Ultra II 1 GB PC 2 6400 DC au primit distinctia �Alegerea redactiei XtremPC�. Concluzia testului a fost ca �Geil Ultra II 1 GB � PC 2 6400 DC este un nume care se adreseaza celor ce doresc o configuratie 2x512MB care sa ofere maximum de performanta�. De asemenea, memoriile A-DATA Vitesta DDR2 800 Extreme II 1GB Dual Kit au primit premiul �Nr. 1 IN TOP� XtremPC cu un punctaj de 9.55 si �Alegerea redactiei� in revista PC Magazine cu un punctaj general de 87.45 de puncte. Parerea redactorilor XtremPC a fost ca �Vitesta Extreme isi merita numele pe deplin, performantele sale fiind de-a dreptul ametitoare�. Memoriile Geil Ultra 1GB PC2 8500 DC au primit, de asemenea, premiul �Alegerea redactiei� in PC Magazine cu un punctaj general de 75.53 de puncte. Cardul de memorie A-DATA Turbo Compact Flash 1GB 120X a fost desemnat cel mai bun si implicit a primit distinctia �Alegerea redactiei� in PC Magazine la testul de carduri de memorie CF (Compact Flash).

Premiile obtinute in presa de specialitate vin sa confirme performanta ridicata a memoriilor A-DATA si Geil aduse in Romania de SKIN. Acest fapt este intarit odata in plus de lansarea noului sistem de operare Windows Vista. Indiferent ca este vorba de suplinirea placii video pentru generarea spectaculoaselor efecte 3D ale interfetei grafice, rularea aplicatiilor si proceselor dependente de o memorie rapida sau a celor mai pretentioase jocuri, memoriile A-DATA si Geil se potrivesc ca o manusa pretentiosului Windows Vista. Sporul de viteza oferit de memoriile A-DATA si Geil comparativ cu alte produse este evident atat in testele sintetice, cat si in practica.

SKIN este o companie de distributie pe piata IT si furnizor important al unora dintre cele mai mari hipermarketuri si electroshopuri din Romania precum Cora, Altex sau Domo. La nivelul anului 2005, SKIN a inregistrat o cifra de afaceri de peste 12 milioane de dolari avand un numar de peste 1500 de clienti in toata tara. Prezent pe piata din anul 2000, SKIN este importator unic al brandurilor AG Neovo, Altec Lansing, Casio, GeCube, Geil, Iriver, Leadtek, Lexar, Tagan,

TrekStor. Leadtek este la ora actuala cel mai important producator de tunere TV din lume, iar Altec Lansing este lider de piata la nivel mondial pe segmentul sistemelor audio avand o traditie de peste 65 de ani in domeniu.Sursa: www.comunicatedepresa.ro

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Bolyai nr.11 / Tg.Mures 540 064
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate