Cautare


26 Septembrie 2007
SMC Networks lanseaza un adaptor HomePlug AV pentru piata SOHO

Adaptorul EZ Connect� HomePlug AV Ethernet este usor de instalat si asigura transferul rapid al informatiilor in retelele de acasa si din firmele mici.

SMC Networks (www.smc.com), important furnizor de hardware LAN si de dispozitive de conectare de banda larga, a anuntat astazi extinderea portofoliului sau de produse Powerline.

SMCHPAVH-ETH EZ Connect� este un adaptor Ethernet hibrid HomePlug AV la 200 Mbps care permite streaming HD video si audio, VoIP, jocuri online si acces de banda larga la internet folosind reteaua electrica din locuinta. Acelasi semnal poate fi trimis si prin cablu coaxial.

EZ Connect Adapter� reprezinta cea mai facila si cea mai eficienta modalitate de a crea sau extinde o retea acasa fara a folosi cablari sau echipamente scumpe. Fiecare priza de curent disponibila este transformata intr-un punct de conectare la retea. Adaptorul care accepta pana la 16 dispozitive Powerline conectabile intr-o retea, cu rate de transfer al datelor de pana la 200 Mbps, este ideal pentru aplicatiile in timp real.

Noul adaptor permite coexistenta cu dispozitivele 14/ 85 Mbps HomePlug, instalare de tip plug-and-play, criptare AES pe 128 biti si tehnologie auto-sensing, care minimizeaza interferenta cu alte aparate din locuinta. Adaptorul cu aspect compact, modern, poate fi folosit in orice loc din casa.

"Folosirea pe scara tot mai larga a video streaming-ului, vocii prin internet (VoIP) si a tehnologiilor de inalta definitie, ii fac pe consumatori sa caute cea mai simpla solutie de extindere a retelelor de acasa", spune Peggie Lee, director de produs la SMC. �Noile adaptoare EZ Connect� Powerline AV sunt simplu de instalat si au costuri accesibile, permitandu-le utilizatorilor sa introduca un adaptor intr-o priza de curent ce se afla in apropierea dispozitivului pe care doresc sa il conecteze la retea".

Pretul recomandat al adaptorului SMCHPAVH-ETH EZ Connect� Powerline AV Ethernet este de 89,99 �.Despre SMC Networks

SMC Networks este un important furnizor de hardware LAN si de dispozitive de conectare in banda larga. Compania utilizeaza resurse de productie si parteneriate strategice la nivel mondial pentru a oferi o gama tot mai diversificata de produse accesibile, bazate pe cele mai noi tehnologii, inclusiv switch-uri Gigabit si Fast Ethernet, dispozitive de retea wireless, produse de conectivitate pentru banda larga, precum si adaptoare traditionale de retea.

SMC Networks furnizeaza solutii destinate companiilor mari, mijlocii si mici, precum si retelelor de acasa. Distributia solutiilor se face prin intermediul unei infrastructuri de distribuitori locali si parteneri VAR.

Produsele SMC Networks sunt disponibile pe piata romaneasca prin retelele de distributie ale firmelor Omnilogic (www.omnilogic.ro) si Flamingo (www.flamingo.ro).Sursa: Image Forum

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Bolyai nr.11 / Tg.Mures 540 064
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate