Cautare


Dell XPS M1730 - suprematie mobila �n domeniul jocurilor
11 Octombrie 2007 Hardware
Dell XPS M1730 - suprematie mobila �n domeniul jocurilor

Notebook-ul Dell XPSTM M1730 este un instrument mobil puternic ce se adreseaza in special utilizatorilor pasionati de jocurile pe calculator.

Cu caracteristici unice, precum acceleratorul optional AGEIA� PhysXTM si cea mai recenta tehnologie NVIDIA� SLI� de ultima generatie, notebook-ul M1730 este echipat cu un design uimitor si caracteristici interesante, cum sunt dispozitivul de monitorizare a statisticilor �ncorporat si iluminarea LightFXTM programabila, �n 16 culori.Adrenalina vizuala

Primul notebook din lume cu o unitate de procesare fizica optionala, notebook-ul M1730 dispune de cea mai impresionanta grafica dintre notebook-urile Dell.

Performantele sale sunt sustinute de acceleratorul AGEIA PhysX care utilizeaza zeci de mii de "particule inteligente" pentru a se asigura ca fiecare fir de par, pala de vant sau fir de praf reactioneaza ca si cum ar fi real, de grafica duala NVIDIA SLI cu DirectX 10 ce permite functionarea a doua placi grafice �n paralel, pentru o performanta de pana la doua ori mai buna decat a unei singure placi. Deasemenea, cei 512 MB de memorie video RAM dedicata ce asigura o grafica rapida dar si cele doua canale grafice x16 contribuie la crearea unei experiente 3D spectaculoasa.

In ceea ce priveste display-ul, notebook-ul XPS M1730 nu face niciun compromis: vizualizarea pe ecran lat, inalta definitie, timpi de raspuns uimitori - iata numai cateva dintre atu-urile sale. Afisajul WUXGA UltraSharp cu un ecran lat impresionant de 17" cu rezolutie �nalta (1920x1200) si suport HD 1080p complet va invita sa savurati jocul la o noua dimensiune. De acum veti evita eliminarea din joc cu ajutorul timpului uimitor de raspuns al ecranului - doar 7 milisecunde.

In plus, utilizand tastatura iluminata, de dimensiune standard, a notebook-ului M1730, aveti posibilitatea de a va juca chiar si cand se sting luminile, iar cu tastatura numerica de 10 taste puteti naviga cu usurinta prin suisurile si coborasurile celor mai solicitante asalturi.

Produsele DELL sunt disponibile prin GENESYS DISTRIBUTIE - distribuitor autorizat in Romania.Sursa: Genesys DistributieInfo util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Bolyai nr.11 / Tg.Mures 540 064
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate