Cautare


29 Ianuarie 2007
Google Video isi cladeste succesul pe spinarea YouTube

Google Video nu o duce prea bine pe piata online video aflata in plin avant. Ce bine ca a cumparat YouTube!

Google a anuntat ca incepand din aceasta saptamana va intesifica integrarea cu YouTube. Asta inseamna ca rezultatele video YouTube vor aparea in indexul de cautare al Google Video. Cand utilizatorii vor face click pe icoanele YouTube, browserele lor ii vor redirectiona pe YouTube.com.

In ciuda acestei integrari mai stranse, Google a declarat ca YouTube va ramane o subsidiara independenta a Google, care va continua sa sustina YouTube oferindu-i acces la platformele de cautare. De asemenea, Google va ajuta YouTube sa se lanseze international.

Google a achizitionat YouTube, un fenomen aflat in epicentrul exploziei video pe Web. Cu acest anunt, Google incearca sa-si condimenteze propria platforma video cu ingredientul secret al YouTube.

Intre primele cinci site-uri video online monitorizate de firma de cercetare Hitwise, Google Video s-a aflat pe un distant loc trei in ce priveste cota de piata a vizitelor in saptamana incheiata pe 20 ianuarie.

YouTube a fost prima cu 49.07%, urmata de MySpace cu 20.36%, iar Google, pe locul trei, cu 10.24%. Potrivit Nielsen/NetRatings, YouTube a depasit audienta unica a Google Video in decembrie 2006 cu aproape 18 milioane de vizitatori.Sursa: www.internetnews.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Bolyai nr.11 / Tg.Mures 540 064
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate