Cautare


12 Octombrie 2007
Infractorii utilizeaza Skype pentru a comunica

Infractorii profita la maxim de criptarea 256-bit a Skype si de schema de rutare imprevizibila a internetului, pentru a pune la cale tranzactii cu droguri sau alte infractiuni, potrivit autoritatilor elvetiene.

Potrivit swissinfo, o companie Swiss Broadcasting Corporation, politia locala investigheaza zeci de cazuri de trafic de droguri in care Skype a fost utilizat ca mediu de comunicare intre membrii bandei si client.

"Infractorii stiu ca politia intampina dificultati in monitorizarea Skype", potrivit unui procuror specializat pe traficul de droguri si crima organizata din Zurich.

Bernhard Weder, sef al grupului de lucru federal din Elvetia care cerceteaza cum se pot monitoriza apelurile telefonice pe Internet, este de parere ca Skype este "extrem de inteligent creat".

Weder crede ca Skype poate decoda apelurile, insa spune ca firma nu a fost pana acum cooperanta, o acuzatie negata de agentia de PR a Skype.Sursa: www.computerweekly.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Bolyai nr.11 / Tg.Mures 540 064
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate