Cautare


19 Octombrie 2007
Codulrutier.ro face sofer din tine

CodulRutier.ro, portal informativ ce ofera informatii despre Noul Cod Rutier si servicii de informare prin email sau SMS despre amplasarea radarelor mobile lanseaza un nou serviciu de testare online gratuita a cunostintelor de legislatie rutiera, in vederea obtinerii carnetului de sofer.

Acest serviciu vine in sprijinul tuturor care doresc sa isi adauge personalitatea la peisajul pestrit al soferimii din Romania.

CodulRutier.ro ofera 30 de variante de chestionare cu cate 26 de intrebari, care sunt in concordanta cu legislatia rutiera in vigoare din ianuarie 2007. Intrebarile sunt de 2 feluri: standard sau insotite de imagini si au un singur raspuns corect. Chestionarele auto online se adreseaza persoanelor care sunt in pragul de a sustine examenul pentru obtinerea carnetului de soferi si care doresc sa-si autoevalueze cunostiintele despre codul rutier, legislatia sau semnele de circulatie.

Chestionarele din site sunt o replica virtuala a examenului real, desfasurandu-se cronometrat. Dupa completarea un chestionar, utilizatorul poate verifica variantele corecte, punctajul obtinut si timpul consumat, iar pe langa toate acestea isi poate trimite pe mail fisa chestionarului completat de el pentru a-si consulta ulterior cunostiintele sau recomanda unui prieten o varianta de chestionar care i s-a parut interesanta. Pentru a constata evolutia cunostintelor proprii, fiecarui utilizator i se ofera un istoric al chestionarelor completate, instrument ce tine minte data completarii si punctajele obtinute.

�Prin aceasta serviciu am gasit o noua modalitate de aveni in sprijinul soferilor din Romania prin oferirea gratuita a unei platforme de chestionare auto. Cu totii am cautat �cartea galbena� sau �cartea cu coperti albastre� atunci cand am vrut sa ne luam carnetul, am umplut file de caiet cu teste, am verificat raspunsuri, am mers cu emotie la examen, unii l-am luat, altii mai incearca si azi. Pentru cei care folosesc internetul, credem ca e mai comod sa ai un instrument online cu care sa iti evaluezi cunostintele. Codulrutier.ro este consecvent in incercarea de a fi un instrument educativ util pentru soferii din Romania. Nu putem sa nu va dezvaluim ca lucram in secret la un proiect care sa reduca nesimtirea si injuraturile din trafic, dar credem ca acesta va fi operativ abia peste 10 ani�, a declarat Florin Secanu, Managing Director la Senior Interactive.

Avantajele oferite de codulrutier.ro constau in oferirea modificarilor si diferentelor dintre vechiul si noul cod rutier, informatii despre noile puncte de penalizare, contraventii si suma lor. Codulrutier.ro mai ofera date despre amplasarea radarelor mobile, cat si un serviciu de alerte radare pentru cei care doresc sa fie informati (direct pe telefonul mobil sau pe e-mailul personal) despre amplasarea radarelor mobile in Bucuresti, comunicate de presa din domeniul auto, stiri si noutati rutiere avand ca sursa oficiala Politia Romana, sau un forum de discutii libere pentru comunitatea soferilor romani.

CodulRutier.ro ofera accesarea gratuita a informatiilor necesare legate de modificarile aparute in noul cod rutier si punctele de penalizare, intr-o modalitate facila si intuitiva. Pentru a veni in sprijinul conducatorilor auto, CodulRutier.ro a lansat un proiect pilot de avertizare prin SMS si email asupra amplasarii radarelor mobile din Bucuresti, ce urmeaza sa fie extins la nivel national.Despre Codulrutier.ro

Serviciul www.codulrutier.ro vine in ajutorul tuturor soferilor din Romania, oferind informatii utile si continutul noului cod rutier, intr-o modalitate usor de accesat, pe teme de interes.

Avantajele oferite de portal constau in oferirea modificarilor si diferentelor dintre vechiul si noul cod rutier si despre noile puncte de penalizare. Codulrutier.ro ofera de asemenea informatii despre amplasarea radarelor mobile in Bucuresti pe zile, stiri si noutati avand ca sursa oficiala - Politia Romana. Cei care doresc sa obtina carnetul de conducere, au in Codulrutier.ro un instrument de testare a cunostintelor online prin chestionare care reproduc conditiile de examinare reale.

Continutul site-ului mai include si informatii despre modificari ale examenului pentru obtinerea carnetului de conducere, comunicate de presa din domeniul auto, informatii actualizate permanent . Un sistem de recomandare intuitiv ofera posibilitatea impartasirii cu prietenii a informatiilor utile gasita pe o anumita pagina. Accesul la informatie din portal se face gratuit. Codulrutier.ro ofera posibilitatea soferilor sa interactioneze si sa isi exprime parerea despre noua legislatie sau despre povestui din trafic pe un forum de discutii libere. Pentru gasirea informatiei dorite, utilizatorii au la dispozitie un motor de cautare avansat care cauta in sectiuni diferite ale codului rutier. Informatia oferita de www.codulrutier.ro e organizata pe sectiuni si subsectiuni, iar motorul de cautare conduce la gasirea rapida a informatiei dorite.Despre Senior Interactive

CodulRutier.ro este un proiect dezvoltat de Senior Interactive.

Senior Interactive este o agentie full-service de comunicare online. Ritmul constant de crestere, cifra de afaceri si amploarea proiectelor desfasurate, recomanda Senior Interactive ca unul dintre principalii jucatori pe piata romaneasca de consultanta, design si dezvoltare de campanii de marketing si comunicare online. Senior Interactive este o companie membra a Senior Group (www.seniorgroup.ro)

Principalele servicii oferite sunt: consultanta si strategia de comunicare online, mecanisme de campanii online, web design si web development, integrare cu campanii si promotii offline, search engine optimisation, dezvoltarea de advergames, online media planning si oferirea de servicii de adserver ondemand.

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Interactive se numara: Automobile Bavaria � MAN, Dom Automobile, Gazeta Sporturilor (Convergent Media), Heineken Romania (Heineken, Golden Brau, Goesser), HR Consultanta - RTC Group, Integrine, Koh-I-Noor Romania, Ferrero (Kinder Bueno), Leadership Development Solutions, Opel DiBas, Philip Morris (Marlboro, Parliament, L&M, Virginia Slims, Chesterfield, Assos, Next, Red & White), Renault Romania, Romconstruct, Solvay Pharmaceuticals, StanleyBet Romania, Unilever SCE (Sunsilk, Axe), Vitan Towers

Senior Interactive a dezvoltat diverse proiecte de comunicare interactiva online si offline, impreuna cu agentii de publicitate ca: Grey Worldwide, Leo Burnett, Lowe, new media Agency, Propaganda, Publicis Romania, Punct Advertising, Sister, TBWA/Merlin, Violet Advertising.Sursa: www.codulrutier.ro

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Bolyai nr.11 / Tg.Mures 540 064
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate