Cautare


01 Noiembrie 2006
Panasonic anunta lansarea proiectorului de 10.000 lumeni ANSI cu 3 cip-uri DLP� cu rezolutie 1080p

Bucuresti, Pe data de 3 noiembrie 2006 Asesoft Smart, partener local Panasonic, organizeaza lansarea oficiala a proiectorul Panasonic PT-D10000 la Crowne Plaza Hotel, sala Valahia.

Noul proiector wide de la Panasonic este echipat cu un nou procesor de imagine cu 3 cip-uri DLP� de la Texas Instruments care produce o luminozitate de 10.000 lumeni ANSI si o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli. Proiectorul ofera o rata a contrastului de 4.000:1 datorita tehnologiei exclusive Panasonic �Dynamic Iris�, care schimba deschiderea diafragmei in functie de semnalul de intrare. Tot datorita tehnologiei �Dynamic Iris� proiectorul isi regleaza in timp real imaginea proiectata , rezultand proiectii de o claritate exceptionala.

Dl. Katsuaki Shimaoka, Director la Panasonic Projector Business, afirma: �Avem experienta utilarii cinematografelor din intreaga lume cu peste 1.500 proiectoare DLP�. Oferind acest proiector cu inalta rezolutie 1080p, vom consolida gama noastra de proiectoare cu 3 cip-uri DLPTM si vom accelera trecerea de la proiectiile analog la cele digitale in industria cinematografica.�

Noul proiector este echipat cu un sasiu antipraf imbunatatit, sigilat, cu racire pe baza de lichid a partilor optice si cu o carcasa mai compacta. De asemenea, proiectorul este echipat cu un sistem imbunatatit de procesare a culorilor pe 10 biti si un sistem �3D colour management�. Pentru a asigura functionarea continua chiar si atunci cand o lampa este arsa, noul proiector Panasonic ofera siguranta sistemului multi-lampa BriteOptic�. Acest sistem avansat utilizeaza lampi puternice UHP, ieftine in utilizare, precum si prisme de mare precizie.

Specificatiile de baza ale noului proiector includ deplasarea orizontala/verticala a lentilelor, o intrare DVI cu HDCP, control LAN cu ajutorul protocolului PJ link care permite administratorilor de retea sa monitorizeze proiectoarele via LAN printr-un browser web. Optional, vor fi oferiti conectori care includ intrari DVI, SD-SDI si HD-SDI.

Pentru mai multe informatii despre proiectarele Panasonic, vizitati site-ul www.panasonic.ro.Despre Panasonic

Bine cunoscuta prin numele de marca Panasonic, Matsushita Electric Industrial Co., Ltd. este liderul mondial in dezvoltarea si fabricarea de produse electronice pentru o gama larga de consumatori din toate domeniile. Situata in Osaka, Japonia, compania a inregistrat vanzari nete pentru anul fiscal 2005 care s-a incheiat la 31 Martie 2006 de 81.44 miliarde USD. Actiunile companiei sunt listate la bursele din Tokyo, Osaka, Nagoya, New York (NYSE:MC), Euronext Amsterdam si Frankfurt. Pentru mai multe detalii privind compania si brand-ul Panasonic, vizitati site-ul companiei la http://panasonic.co.jp/global/index.html.

Despre Asesoft Smart

Asesoft Smart este compania din cadrul grupului Asesoft care furnizeaza sisteme integrate si solutii de automatizare audio-video si IT.

Grupul Asesoft a incheiat anul 2005 cu o cifra de afaceri de 100 milioane USD si incorporeaza alte 7 companii care activeaza �n zona IT, in domeniul serviciilor IT, e-gouvernment, integrare de sisteme audio-video, aplicatii de business si CRM, web-design. La acestea se adauga o companie de media si clubul de baschet Asesoft castigator al Campionatului si Cupei Romaniei si al FIBA Europe Men Cup.

Pentru mai multe detalii despre solutii si produse Smart vizitati site-ul www.asesoftsmart.ro.Sursa: www.comunicatedepresa.ro

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Bolyai nr.11 / Tg.Mures 540 064
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate