Cautare


13 Decembrie 2007
Microsoft Hosted Exchange 2007 si Hosted SharePoint 3.0 in Romania

In premiera absoluta pentru Europa de Est, SimpliQ lanseaza in Romania serviciul ConneQt, bazat pe ultimele tehnologii de comunicare Microsoft, Exchange 2007 si SharePoint Services 3.0

E-mail-ul a devenit o unealta indispensabila pentru afaceri. Indisponibilitatea temporara sau permanenta a email-ului se reflecta prin pierderi financiare, clienti nemultumiti si piedici in desfasurarea activitatiilor zilnice.

E-mail-ul clasic este bazat pe o tehnologie inventata in anii �80. Venind in intampinarea cerintelor tot mai complexe ale utilizatorilor business pentru comunicare si colaborare, Microsoft a lansat Exchange 2007 si SharePoint Services 3.0, servicii care acum sunt disponibile si in Romania, prin intermediul SimpliQ, partener Microsoft.

Aceste servicii sunt oferite in model SaaS (Software as a Service), astfel incat utilizatorii ConneQt pot beneficia de avantajele Exchange 2007 si SharePoint 3.0 la cateva minute de comanda, fara a fi nevoie de investitii majore initiale in hardware si software.

Serviciile de Hosted Exchange 2007 si Hosted SharePoint 3.0 au mii de utilizatori in intreaga lume, ele inlocuind cu mare succes solutiile clasice de comunicare si colaborare, tocmai din cauza avantajelor nete pe care le au asupra solutiilor deja invechite.

De ce un client ar alege Hosted Exchange 2007 si SharePoint 3.0 si nu o solutie clasica sau gazduita inhouse? Din foarte multe considerente. Pentru ca este o solutie gazduita intr-un centru de date profesional, clientul:

- Nu va trebui sa investeasca in hardware, licentiere sau training-ul departamentului sau tehnic, deci nu va avea costuri initiale

- Nu va trebui sa se ocupe constant de update-uri si upgrade-uri

- Nu va trebui sa se ocupe de problemele sistemului sau sa faca suport tehnicMai mult de atat, solutia ConneQt ofera o serie de facilitati care nu sunt disponibile printr-o solutie clasica si anume:

- Acces la mesajele, calendarele, sarcinile si agendele organizatiei sale, oriunde, oricand, in timp real

- Acces la documentele, proiectele si resursele organizatiei in timp real, oriunde s-ar afla

- Acces la toate informatiile companiei sale, de pe terminale mobile

- Serviciul este disponibil la cateva minute dupa comanda

- Contine solutii avansate de protectie impotriva virusilor si spam-ului

- Backup la toate informatiileAceasta solutie este destinata in principal companiilor care au nevoie de acces in timp real si securizat la e-mail, calendare, sarcini si agendele organizatiei precum si la documentele importante, pentru managementul proiectelor din cadrul unei organizatii, managementul resurselor, atat umane cat si fizice.

Ca si bonus, impreuna cu aceste solutii, SimpliQ va ofera GRATUIT si Outlook 2007, cea mai noua versiunea a celei mai folosite aplicatii email la ora actuala, prin intermediul careia clientul se poate conecta atat la Exchange 2007, cat si la Hosted SharePoint 3.0SimpliQ Media & Technology (SimpliQ SRL) este o companie romaneasca fondata in 2001, care detine si opereaza propriul centru de date in Cluj-Napoca, oferind servicii de gazduire servere dedicate, colocare, precum si servicii de tip SaaS, bazate pe tehnologii Microsoft. De asemenea, SimpliQ este prima companie din Europa de Est care lanseaza servicii gazduite bazate pe Exchange 2007 si SharePoint 3.0.Sursa: www.comunicatedepresa.ro

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Bolyai nr.11 / Tg.Mures 540 064
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate