Cautare


Yahoo lanseza un patch critic de securitate pentru IM
12 Iunie 2007 Software
Yahoo lanseza un patch critic de securitate pentru IM

Yahoo a lansat un patch critic de securitate pentru Messenger, pentru exploatari zero-day care profita de vulnerabilitati ale controlorilor Webcam ActiveX.

Exploatarile pentru instant messenger au aparut joi, la mai putin de 24 de ore dupa ce eEye Digital Security a raportat pentru prima data vulnerabilitatile.

Computerele utilizatorilor messenger-ului sunt in pericol de a se infecta daca viziteaza web site-uri malitioase sau alte coduri HTML malitioase. Atacatorii ar putea apoi exploata vulnerabilitatile din Yahoo Webcam ActiveX control, un pachet softwrae care este descarcat impreuna cu Messenger-ul.

eEye Digital Security a descoperit vulnerabilitatea si a raportat-o companiei Yahoo la inceputul saptamanii trecute. eEye a inclus problema in cea mai ridicata categorie de risc in clasificarea sa; la fel a inclus-o si compania de securitate Secunia.

Yahoo avertizeaza toti utilizatorii de versiuni de Messenger obtinute inainte de vineri sa descarce update-ul.Sursa: www.news.comInfo util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Bolyai nr.11 / Tg.Mures 540 064
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate