Cautare


SMC lanseaza doua accesorii pentru telefoanele WiFi
07 Decembrie 2006 Wireless
SMC lanseaza doua accesorii pentru telefoanele WiFi

Noile dispozitive de reincarcare WiFi de la SMC, cu sau fara functie de punct de acces wireless, mentin telefoanele WiFi incarcate, permitand chiar extinderea retelei wireless

SMC Networks anunta lansarea a doua dispozitive de reincarcare pentru telefoanele WiFi, unul dintre ele avand integrat un punct de acces wireless. Primele accesorii de acest tip - dispozitivul pentru reincarcarea telefonului SMCDPCR WiFi si varianta cu punct de acces SMCDPCR-AP - asigura integrarea completa a telefoanelor WiFi la birou si acasa, fiind disponibile din luna decembrie la un pret de 29,99 euro (SMCDPCR) si, respectiv, 89,99 euro (SMCDPCR-AP). Telefoanele SMC WiFi pentru Skype sunt disponibile pe piata din luna octombrie 2006.

Aspectul elegant si compact al celor doua dispozitive � SMCDPCR si SMCDPCR-AP cu punct de acces wireless 802.11g incorporat � le recomanda pentru mentinerea telefoanelor WiFi incarcate si pregatite pentru utilizarea la birou sau acasa. Un led pozitionat frontal la ambele produse atentioneaza utilizatorul daca telefonul este asezat sau nu in pozitia corecta in dispozitiv si daca se incarca, in vreme ce led-urile aditionale ale SMCDPCR-AP indica prezenta retelei LAN si a conexiunii la Internet.

Prin dubla sa functionalitate - de dispozitiv de incarcare si de punct de acces conform cu standardul 802.11g, fiind prevazut in partea din spate cu un port Ethernet 10/100 Mb - SMCDPCR-AP le asigura utilizatorilor un semnal optim pentru apeluri VoIP, ceilalti clienti wireless din apropiere putand accesa, in acelasi timp, reteaua prin intermediul sau. Pentru a asigura performata optima pentru apelurile prin Internet, dispozitivul dispune de doua SSID-uri (Service Set IDentifier, detectori ai retelelor WiFi): unul exclusiv pentru apelurile VoIP si altul pentru clientii wireless obisnuiti. Wizard-ul de instalare, rapid si usor de utilizat, sistemul accesibil de administrare web si sistemele de securitate WPA si WPA2 confera produsului simplitate si siguranta.

Daca numarul de utilizatori creste datorita comoditatii, atunci cele doua dispozitive WiFi SMCDPCR si SMCDPCR-AP fac telefonul WiFi de la SMC indispensabil, pastrandu-l mereu incarcat si oferind semnalul 802.11g necesar. Cu cat telefonul este folosit mai mult, cu atat utilizatorul va putea economisi mai mult: SMC WSKP100 include software Skype� ce permite efectuarea de convorbiri telefonice gratuite cu utilizatorii Skype din intreaga lume si realizarea de apeluri telefonice catre liniile telefonice obisnuite si catre telefoanele mobile cu SkypeOut, la un pret foarte scazut.

Pentru mai multe informatii accesati www.wifiphone24.com. Pentru informatii referitoare la SMC Networks si intregul sau portofoliu de produse de retea ce include switch-uri, routere, gateway-uri, puncte de acces, carduri de retea etc., accesati www.smc.com.Despre SMC Networks

SMC Networks este un important furnizor de hardware LAN si de dispozitive de conectare in banda larga. Compania utilizeaza resurse de productie si parteneriate strategice la nivel mondial pentru a oferi o gama tot mai diversificata de produse accesibile, bazate pe cele mai noi tehnologii, inclusiv switch-uri Gigabit si Fast Ethernet, dispozitive de retea wireless, produse de conectivitate pentru banda larga, precum si adaptoare traditionale de retea.

SMC Networks furnizeaza solutii destinate companiilor mari, mijlocii si mici, precum si retelelor de acasa. Distributia solutiilor se face prin intermediul unei infrastructuri de distribuitori locali si parteneri VAR.

Produsele SMC Networks sunt disponibile pe piata romaneasca prin retelele de distributie ale firmelor Omnilogic (www.omnilogic.ro) si Flamingo (www.flamingo.ro).Sursa: Image ForumInfo util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Bolyai nr.11 / Tg.Mures 540 064
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate