Cautare


02 Februarie 2007
Start pentru Premiile IT&C ale Romaniei

Compania Events anunta inceperea inscrierilor pentru Premiile IT&C ale Romaniei, eveniment de marca si traditie in industria de profil, aflat in acest an la cea de-a cincea editie.

Propunerile se fac in perioada 7-18 februarie de catre companiile inscrise pe site-ul evenimentului www. premii-tic.ro si de catre membrii juriului, iar perioada de votare este 19 februarie -7 martie. Premile IT&C ale Romaniei se desfasoara sub Patronajul Parlamentului Romaniei, si se vor desfasura pe 15 martie la Palatul Parlamentului, sala Alexandru Ioan Cuza. Organizate pentru prima data �n anul 2002, la initiativa Comisiei Parlamentare pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor a Camerei Deputatilor, aceste premii reprezinta recunoasterea, de catre industria autohtona, a valorilor ce s-au impus �n decursul anului care s-a �ncheiat.

Cele noua sectiuni ale concursului din acest an sunt: Proiectul cu cel mai bun continut informational, Cel mai important client al industriei IT&C, Cel mai bun integrator, Cel mai bun produs software, Cel mai bun serviciu de comunicatii, Cea mai importanta investitie, Cel mai original produs rom�nesc, Personalitatea anului, Premiul de excelenta pentru intreaga cariera.

In 2006, evenimentul nu a avut loc deoarece juriul a constantat existenta unor polarizari acute in zona industriei de software si a dorit evitarea unor stari conflictuale ca rezultat al decernarii acestor premii, fapt ce a dus la �nghetarea editiei din anul trecut.

Pentru a evita situatii similare, juriul a recomandat redefinirea categoriilor si introducerea unor restrictii regulamentare. In acest sens, compania Events a colaborat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei pentru alcatuirea unei liste cu companiile mici si mijlocii (cifra de afaceri peste 100.000 euro si cel putin doi angajati) din domeniul IT&C. Aceasta lista va fi prezentata pe site-ul oficial al evenimentului: www.premii-tic.ro Astfel, vor fi impiedicate sa voteze companiile angajatilor marilor firme. Tot ca o noutate, ponderea voturilor in decizia rezultatelor finale va fi 40% - juriu si 60% - voturile companiilor de profil. In cazul egalitatii voturilor pentru una sau mai multe categorii, juriul este cel care va decide castigatorul.

Membrii juriului din acest an sunt: Leon ARHIRE, Director General MTR Press; Dan BADESCU, Director General, Vogel Burda Communications Rom�nia; Mihaela GORODCOV, Director General IDG Rom�nia; Romulus MAIER, Director General Agora Media; Varujan PAMBUCCIAN, Presedinte al Comisiei Parlamentare pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor din Rom�nia; Eugen PREOTU, Consilier Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei; Catalina Eftime, redactor sef Computer Bild Romania, Nicolae Vasile, Vice-Presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

Pentru detalii suplimentare despre inscrieri, vot, sectiuni sau orice alte amanunte legate de Premiile IT&C ale Romaniei, contactati: www. premii-tic.roSursa: Events

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Bolyai nr.11 / Tg.Mures 540 064
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate