Cautare


Premiile IT&C 2006
01 Martie 2007 Business
Premiile IT&C 2006

Compania Events anunta desfasurarea, in perioada 22 februarie � 7 martie, a sesiunii de votare a castigatorilor Premiilor IT&C ale Romaniei pentru anul 2006.

Evenimentul va avea loc pe 15 martie 2007 si este la a cincea editie fiind desfasurat sub patronajul Parlamentului Romaniei.

Nominalizarile pentru aceasta competitie au fost facute anterior, de catre companiile de profil din Romania si de membri ai juriului, fiecare propunere fiind argumentata si analizata inainte de validare.

Printre propunerile din acest an se numara: la categoria Proiectul cu cel mai bun continut informational: Economia bazata pe cunoastere � Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei, www.edu.ro � SIVECO; Cel mai semnificativ client al indiustriei IT&C: www.epayment.ro � GECAD, Petrom Service SA � Rom Soft; Cel mai bun integrator al anului: Ghiseul Virtual de Plati � Ascenta grup Softwin, HP Romania � HP Romania; Cel mai bun produs software: Charisma Enterprise � Total Soft, CROS FRC � CRIsoft, Cel mai bun serviciu de comunicatii: Abonamentul 3G � Orange Romania, click net � Romtelecom; Cel mai inovator produs romanesc: Ectorian � UTI, Shell Safe Mobile � Certsign; Personalitatea anului: Liliana Solomon � Vodafone si Zsolt Nagy � Ministerul Informatiei si Tehnologiei Informatiei.

Decizia privind ��Premiul de excelenta pentru �ntreaga cariera�� apartine �n exclusivitate juriului. Decizia pentru ��Cea mai mare investitie �n domeniul IT&C�� este luata tot de juriu, pe baza propunerilor companiilor, fundamentate cu documente doveditoare privind valoarea baneasca a investitiei. Voturile juriului vor avea o pondere de 40% in rezultatul final al votului, iar cele ale repezentantilor companiilot IT � 60%. In cazul in care rezultatele votului nu sunt concludente, juriul este cel care va da votul final.

Pentru a-si putea exercita votul, fiecare companie a primit un nume si o parola pentru accesul la vot pe site-ul www.premii-tic.ro. Lista companiilor din domeniul IT&C care vor vota � cele avand o cifra de afaceri de peste 100 000 euro � este afisata pe site-ul competitiei.

Regulamentul si alte detalii referitoare la acest eveniment le gasiti accesand www.premii-tic.roSursaL EventsInfo util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Bolyai nr.11 / Tg.Mures 540 064
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate