Cautare
Ultimele stiri - Business

IBM si Palantir incheie un nou parteneriat in domeniul procesarii datelor low-code IA
09 Februarie 2021

IBM si Palantir au anuntat un parteneriat prin care imbina cloud-ul hibrid, inteligenta artificiala (IA), procesarea de date si tehnologia operationala intr-o noua oferta enterprise.

09 Februarie 2021
NN, liderul pietelor de asigurari de viaţa şi pensii private din Romania, şi subsidiara locala a Cegeka, unul dintre cei mai mari furnizori europeni de solutii IT, au incheiat un parteneriat prin care transforma experienta digitala a clientilor NN in interactiunea cu produsele si serviciile companiei.


04 Februarie 2021
Ultimele achizitii ale Accenture reflecta interesul pentru cloud si sectoarele de servicii profesionale.


Bomba cu ceas a deseurilor electronice Apple
03 Februarie 2021

Un efect secundar nefericit, dar inevitabil, al popularitatii gadget-urilor sunt deseurile electronice, efect pe care fiecare companie ar trebui sa-l abordeze.

02 Februarie 2021
Potrivit LifeBox, liderul pietei de healthy food delivery din Romania, comenzile de meniuri hipocalorice au crescut cu 70% in prima jumatate a lunii ianuarie, dupa Sarbatorile de iarna, comparativ cu acelasi interval al anului trecut.


02 Februarie 2021
In 2020, Adobe Romania a lansat noi programe de sprijinire a educatiei in Romania. Un program dezvoltat in parteneriat cu World Vision Romania ofera indrumari elevilor de liceu pe o perioada de 6 luni, precum si un program de competente digitale, cu o durata de 3 luni.


28 Ianuarie 2021
Exploratist, agentie locala de employee experience, a reusit anul trecut adaptarea businessului la noul context marcat de munca remote, digitalizand intregul portofoliu de servicii. Astfel, Exploratist lanseaza Digital Stage, o suita de solutii specifice unui eveniment corporate desfasurat in mediul online: tehnologie de ultima generatie si insight-uri UX pentru amplificarea interactiunii, statistici si rapoarte utile in evaluarea succesului.


Retailerul Contakt a dezvoltat un parteneriat cu Vox, Apple Premium Service Provider, pentru diagnoza si repararea dispozitivelor Apple
26 Ianuarie 2021

Retailerul Contakt, lider in distributia de accesorii si tehnologii dedicate dispozitivelor mobile, anunta parteneriatul cu Vox, cel mai longeviv Apple Premium Service Provider din Romania, pentru diagnoza si repararea dispozitivelor Apple.

Putini angajati vad angajatorii pregatiti pentru un
21 Ianuarie 2021

Un studiu a constat ca marea majoritate a angajatilor considera ca angajatorii nu sunt pe deplin pregatiti sa sustina migrarea pe termen lung catre o forma de munca hibrida.

21 Ianuarie 2021
Antreprenorul in serie Sergiu Biris anunta lansarea proiectului StartupdeSucces.ro, o platforma de cursuri online destinata startup-urilor si antreprenorilor aflati la inceput de drum.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate