Cautare
Ultimele stiri - Internet

Noul cablu submarin transatlantic de mare capacitate al Google este gata de functionare
04 Februarie 2021

Sistemul de cablu submarin Google Transatlantic Dunant este gata, la aproape doi ani si jumatate de la anuntarea proiectului de consolidare a capacitatii si rezistentei retelei pentru clientii Google Cloud.

Cel mai periculos botnet malware din lume tocmai a fost destructurat, intr-o  operatiune de amploare a politiei
28 Ianuarie 2021

Europol si FBI au preluat controlul asupra infrastructurii botnet aflata in spatele unora dintre cele mai prolifice atacuri malware si ransomware.

Hackerii au dezvaluit date despre vaccinul COVID-19, pe care le-au furat intr-un atac cibernetic
15 Ianuarie 2021

Agentia medicala a Uniunii Europene dezvaluie ca informatiile despre medicamentul impotriva coronavirusului au fost difuzate intr-o incalcare a datelor dezvaluita pentru prima data luna trecuta.

23 Decembrie 2020
Pentru prima data in istoria de 12 ani si 21 de editii ale celei mai longevive competitii de blogging creativ din Romania, comunitatea SuperBlog s-a reunit la prima Gala online sambata, 19 decembrie 2020. Dupa doua luni intense de competitie, concurentii, sponsorii si partenerii SuperBlog s-au felicitat si s-au (re)descoperit intr-un eveniment inedit, presarat cu mesaje live din toate zonele tarii, din tren, din Franta si Emiratele Arabe Unite, cu colinde si toasturi virtuale.


18 Decembrie 2020
Facebook dezactiveaza mai multe functii ale aplicatiilor sale Messenger si Instagram pentru persoanele din Europa, pentru a se asigura ca respecta o modificare a regulilor de confidentialitate.


15 Decembrie 2020
Aplicatiile Google, inclusiv YouTube, e-mail si Docs au suferit o intrerupere rara a serviciilor, utilizatorii neputand accesa multe dintre serviciile companiei.


20 Noiembrie 2020
Crearea unui site web, fie ca este vorba despre un site e-commerce, de un site vitrina sau despre o platforma de servicii, implica selectionarea unui site adaptat, a unei gazduiri care sa se plieze pe toate nevoile in termeni de securitate, putere si stocare. Ai mai multe optiuni la dispozitie: gazduire partajata,gazduire dedicata, server virtual sau gazduire colocata. In cele ce urmeaza vom discuta despre gazduirea dedicata, cum o alegem si care sunt avantajele acesteia.


Chrome va bloca atacurile tab-nabbing
11 Noiembrie 2020

Firefox si Safari blocheaza deja aceste tipuri de atacuri web

05 Noiembrie 2020
In ciuda rolului important pe care il joaca in buna functionare a oricarui site, serviciile de web hosting au fost dintotdeauna subapreciate. Majoritatea antreprenorilor isi directioneaza bugetul spre design grafic sau marketing, iar gazduirea o achizitioneaza in limita banilor ramasi.


29 Octombrie 2020
Compania-mama a Google a creat Loon pentru a ajuta la accesul la internet in zonele fara semnal si cele afectate de dezastre.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate