Cautare
Ultimele stiri - Mediu

04 Ianuarie 2021
Limitarea cresterii temperaturii globale la cel mult 1,5°C, asa cum a fost convenit prin Acordul de la Paris, impune ca rata de decarbonare sa ajunga la 11,7% anual, de aproape cinci ori mai mare decat in 2019, arata cel mai recent raport PwC Net Zero Economy Index.


21 Octombrie 2020
Gaura din stratul de ozon revine in continuare, pentru a ne bantui.


Google spune ca amprenta sa de carbon este acum zero
15 Septembrie 2020

Compania sustine ca a devenit neutra din punct de vedere al carbonului in 2007, iar acum a compensat pentru tot carbonul pe care l-a creat vreodata.

Pandemia de COVID-19 a redus emisiile, insa nu este suficient pentru a preveni schimbarile climatice
17 August 2020

Un nou studiu arata ca efectele pozitive ale emisiilor reduse rezultate in urma pandemiei de coronavirus sunt, in cel mai bun caz, pe termen scurt.

03 August 2020
Legrand, specialist global in infrastructuri electrice si digitale, a anuntat decizia de a accelera procesul de decarbonizare validat prin initiativa Science-Based Targets in anul 2017, pentru a preintampina criza schimbarilor climatice.


22 Iulie 2020
Producatorul iPhone prezinta un plan de 10 ani.


27 Aprilie 2020
Cu ocazia celei de-a 50-a aniversari a Zilei Pamantului, SAS si Institutul International pentru Analiza Sistemelor Aplicate (IIASA) isi unesc fortele pentru a transforma cunostintele acumulate prin crowdsourcing in actiuni concrete care vor ajuta la protejarea planetei.10 Februarie 2020
„Zero plastic in Delta Dunarii” este un proiect ambitios pe care WWF Romania si-l asuma anul acesta, alaturi de Lidl. Actiunile vizeaza, pe de o parte, stabilirea unor masuri integrate de management al deseurilor din plastic din Delta, si pe de alta, implicarea comunitatilor locale in colectarea responsabila si reciclarea acestor deseuri. Proiectul se defasoara in cadrul programului Lidl „Cu apele curate”.


31 Ianuarie 2020
World Economic Forum, una dintre cele mai puternice organizatii nonguvernamentale din lume, a utilizat tehnologiile SAP si Qualtrics pentru a identifica opiniile populatiei la nivel global despre teme sociale precum protejarea mediului inconjurator si importanta informatiei si coeziunii globale. Studiul arata ca 58% dintre romani au incredere in ce spun oamenii de stiinta despre mediu. Rezultatele sondajului au fost mentionate in cadul celei de a 50-a editii a intalnirii traditionale a World Economic Forum, ce a avut loc la Davos, Elvetia, intre 21 si 24 ianuarie 2020.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate