Cautare


02 Iulie 2020
Noile camere AXIS Q1615 Mk III ofera performante premium si procesare pentru supravegherea oraselor

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, a lansat camera AXIS Q1615 Mk III, care ofera platforma perfecta pentru sistemele de analiza bazate pe inteligenta artificiala (IA) cu capacitate de deep learning. Aceasta camera de ultima generatie este o camera cu carcasa fixa, prevazuta cu un chipset dual inovator care este bazat pe un algoritm de tip learning edge unei clasificari nuantate si granulare a obiectelor.

Cu ajutorul tehnologiilor Axis Lightfinder 2.0 si Axis Forensic WDR, aceste camere ofera culori naturale si detalii excelente in lumina puternica sau intuneric. AXIS Q1615-LE Mk III dispune de AXIS OptimizedIR pentru imagini clare in intuneric complet, fara a fi nevoie de iluminare suplimentara. AXIS Q1615 Mk III este proiectata pentru a putea adauga noi capacitati de deep learning la instalarile existente, fiind compatibil cu modelul de carcase exterioare initiale de tip AXIS T92E20, ceea ce face usor de adaugat noi capacitati.

 

Aceste camere permit instalarea eficienta din punct de vedere al costurilor, datorita functiilor de zoom si focalizare de la distanta si obiectivului interschimbabil, cu suport pentru lentile i-CS motorizate. In plus, aceste modele ofera functionalitati avansate de securitate pentru a preveni accesul neautorizat si a proteja sistemul.

 

Principalele caracteristici includ:

    • HDTV 1080p pana la 120 fps

    • Lightfinder 2.0 si Forensic WDR

    • Certificare TPM, FIPS 140-2 de nivel 2

    • Unitate de procesare deep learning incorporata

    • Suport pentru aplicatii  de tip deep learning dezvoltate de terti. 

 

Unitatea de procesare pentru deep learning, care este inglobata, permite rularea direct pe camera (on the edge) a modulelor de analiza video, oferind un sistem mult mai eficient si cu scalabilitate accentuata. Datorita acestor tehnologii de procesare, nevoia de stocare si de latime de banda, precum si problemele de confidentialitate sunt semnificativ diminuate, dat fiind faptul ca numai secventele relevante sunt transferate prin retea. Camerele vor fi disponibile prin intermediul canalelor de distributie Axis din trimestrul 3 al acestui an.

 

Despre Axis Communications

 

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/ 

 

Sursa: www.1pr.ro

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate