Cautare


ROG isi extinde dominatia pe segmentul laptopurilor de gaming cu ecrane ultra-rapide de inalta rezolutie
14 Ianuarie 2021 Hardware

ROG isi extinde dominatia pe segmentul laptopurilor de gaming cu ecrane ultra-rapide de inalta rezolutie

Lideri prin viteza: ROG este primul care adopta cele mai rapide ecrane pentru laptopurile de gaming, stabilind un nou standard in 2021 cu o optiune de 360 Hz / 3 ms, ideala pentru sportul electronic.
Atingerea unui echilibru: Pentru gamerii care creeaza si fac streaming, panourile de nivel IPS combina adevarata precizie a culorilor cu viteza, in optiunile 4K 120Hz si WQHD 165 Hz.
Mic, dar fara sacrificii: ROG aduce viteza in formatul ultraportabil cu panouri de 120 Hz pentru Zephyrus G14 de 14 inchi si ROG Flow X13 de 13 inchi.

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anuntat astazi o noua gama de laptopuri de gaming cu ecrane de top 4K 120 Hz, WQHD 165 Hz si FHD 360 Hz. Prezentate pentru prima data la CES 2021, aceste ecrane de laptop de ultima generatie ofera viteze competitive si detalii bogate deopotriva pentru jucatori si creatori. Strix SCAR 17 ofera un avantaj competitiv in eSports cu un panoul de 360 Hz / 3 ms, cel mai rapid panou din istorie pus pe un notebook. Ecranul dublu Zephyrus Duo 15 SE estompeaza linia dintre gamingul premium si creatie cu imagini 4K tactate la 120Hz, in timp ce alte modele ating un echilibru mai accesibil cu rezolutia WQHD la 165 Hz. Toate aceste panouri pastreaza timpii de raspuns recomandati pentru gaming si adauga game de culori mai largi. Noul tip de afisaj ofera un echilibru satisfacator de viteza si fidelitate, care promite versatilitate fara precedent unui public larg de jucatori si creatori.

 

Lideri prin viteza

 

Viteza este cruciala pentru experienta de afisare, motiv pentru care ROG a transformat-o intr-un obiectiv tehnologic primar. ROG a introdus primul ecran IPS de 120Hz pentru laptopuri si a continuat sa depaseasca de atunci limitele de refresh si raspuns. Tehnologia Overdrive, utilizata la cele mai rapide monitoare de gaming pentru desktop, a fost adusa pe ecranele notebook-urilor, oferind timpi de raspuns mai mici, care produc o imagine mai clara. Filosofia ROG de adoptare a celor mai noi ecrane poate fi urmarita de la primele demonstratii ale tehnologiei de generatie urmatoare, pana la disponibilitatea primului produs la raft si implementarea pe scara larga.

 

Cea mai recenta provocare atinsa este afisajul 360 Hz / 3 ms al noului Strix SCAR 17. Este cel mai rapid panou din lume pentru laptopuri, cu o viteza de neegalat pentru o diagonala generoasa de 17,3 inchi, care amplifica mai departe experienta. Rata de reimprospatare se potriveste cu monitorul ROG Swift 360Hz ultra-rapid, iar timpul de raspuns de 3 ms este posibil cu ajutorul aceluia┼či algoritm avansat de overdrive, disponibil pe cele mai recente panouri pentru laptop.

 

Cum SCAR este proiectat pentru esport, viteza este cruciala. Fiecare milisecunda conteaza. Trecerea la 360 Hz reduce intarzierea intre cadrele noi cu 33% comparativ cu standardul de 240 Hz, obisnuit in turnee.

 

Daca acest ecran este disponibil numai pe Strix SCAR 17, modelul mai mic - Strix SCAR 15 - are cel mai rapid panou disponibil pentru aceasta diagonala. Ecranul de 15,6 inchi 300 Hz / 3 ms este disponibil pe mai multe modele din gama ROG 2021, inclusiv Zephyrus Duo 15 SE si Strix G15.

 

Stabilirea unui echilibru intre viteza si rezolutie

 

Comunitatea de gaming se extinde cu mult dincolo de sportul electronic. De aceea, ROG s-a concentrat asupra panourilor versatile de nivel IPS, care reproduc culori bogate cu unghiuri largi de vizualizare. Laptopurile recente Zephyrus au panouri validate Pantone, care sunt calibrate din fabrica pentru a garanta precizia culorilor pana la frecventa de 300 Hz.

 

Rezolutiile mai ridicate sporesc detaliile, dar in mod traditional au fost limitate de o rata de refresh de 60 Hz care este mai mica decat valorile asteptate de gameri. Acelasi lucru este valabil si pentru spectrele mai largi, care extind gama de culori la o simpla atingere. Acum, ROG introduce o noua era cu ecrane multiple care pun laolalta viteza, rezolutia si spatiile largi de culoare.

 

Ecranul principal de pe Zephyrus Duo 15 SE duce rezolutia 4K la nivelul urmator, cu o rata de reimprospatare de 120 Hz, care dubleaza viteza ecranelor obisnuite Ultra HD. Overdrive reduce timpul de raspuns al pixelilor, de la gri la gri, pana la 3 ms, o reducere de peste sapte ori comparativ cu modelele 4K tipice. Panoul ofera, de asemenea, o paleta validata Pantone care acopera intregul spatiu de culoare Adobe RGB, popular printre profesionistii din creatie.

 

ROG se angajeaza sa aduca cele mai noi inovatii tuturor gamerilor, astfel ca sunt disponibile configuratii suplimentare cu alternative mai accesibile. in septembrie 2020, ROG a fost primul care a prezentat un panou de laptop WQHD cu refresh ridicat, care avea o rezolutie de 2560 x 1440 si pana la 165Hz.

 

Acest panou atinge un echilibru diferit pentru un public mai larg si o gama mai ofertanta de acceleratoare grafice. Timpul de raspuns de 3 ms concureaza cu cele mai rapide panouri esport, in timp ce acoperirea completa a gamei mai largi de culori DCI-P3 permite o experienta cinematografica.

 

Noul ecran WQHD vine cu culori validate Pantone in forma ultrasubtire a lui Zephyrus G15. De asemenea, jucatorii pot alege intre doua dimensiuni, intre Strix G15 si G17 si Strix SCAR 15 si 17.

 

Mic, dar fara sacrificii

 

Ecranele mai mici devin si ele din ce in ce mai rapide. Cand a fost dezvoltat primul Zephyrus G14, ROG a comandat primul ecran Full HD 120Hz de 14 inchi pentru a le oferi laptopurilor ultra-portabile de gaming savoarea unui framerate adevarat de trei cifre. Pentru 2021, G14 creste rata de reimprospatare la 144Hz pentru un joc si mai fluid, o alta premiera pentru aceasta clasa de ecrane. Oamenii din creatie ar trebui sa ia in considerare noua optiune WQHD 120Hz a modelului G14, care dubleaza viteza alternativei de 1440p de pe generatia anterioara. Performanta si calitatea imaginii sunt disponibile intr-o carcasa compacta. Panoul de 14 inchi acopera intregul spatiu de culoare DCI-P3, facandu-l ideal pentru jocuri, divertisment si arta, in conditii de mobilitate.

 

Noul ROG Flow X13 aduce gamingul cu refresh ridicat intr-un format 2-in-1 ultrasubtire. Acest model convertibil de 13 inchi are un ecran Full HD 120Hz cu un aspect de 16:10 mai inalt, ce adauga mai mult spatiu pentru lucru si jocuri. Ecranul tactil este prins de balamale 360° care transforma dispozitivul pentru diferite scenarii si accepta stylus activ ASUS Pen, pentru realizarea de schite si luarea de notite.

 

Despre ASUS ROG:

Republic of Gamers (ROG) este un sub-brand ASUS dedicat crearii celui mai bun hardware de gaming din lume. Lansat in 2006, ROG ofera o linie completa de produse recunoscute pentru performanta si calitate, incluzand placi de baza, placi video, laptopuri, desktopuri, monitoare, echipamente audio, routere si periferice. ROG participa si sustine cele mai importante evenimente internationale de gaming. Echipamentele ROG au fost utilizate in atingerea a sute de recorduri de overclocking si continua sa fie alegerea preferata a gamerilor si a utilizatorilor entuziasti din intreaga lume. Aflati mai multe despre alegerea campionilor pe https://rog.asus.com/.

 

Sursa: www.medialook.roInfo util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate