Cautare


15 Ianuarie 2021
ROG anunta laptopul de gaming cu doua ecrane Zephyrus Duo 15 SE

Editia speciala combina ecranul secundar ROG ScreenPad Plus cu procesoare de generatia urmatoare si un ecran principal actualizat.

ROG ScreenPad Plus: ecranul secundar tactil de 14,1 inchi cu suport pentru stylus deschide noi posibilitati pentru streaming, creare de continut si multitasking.

GPU si CPU de generatie urmatoare: GPU-ul de laptop pana la GeForce RTX™ 3080 si procesorul mobil AMD Ryzen™ 9 5900HX ofera o putere de calcul fara egal.

Ecran principal actualizat: Optiunile de ecran la 300 Hz Full HD si 120 Hz 4K 100% Adobe RGB ofera rate de reimprospatare inalte cu Adaptive-Sync si culori Validate Pantone.

Racire inovatoare: Modulul termic actualizat AAS Plus cu metal lichid permite alimentarea procesoarelor cu mai multa energie fara a creste nivelul de zgomot.

 

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anuntat astazi o editie speciala a laptopului de gaming cu ecran dublu Zephyrus Duo 15 SE. Noul notebook combina un ecran principal actualizat de 15,6 inchi cu apreciatul ROG ScreenPad Plus, care ofera control tactil pe un ecran secundar de 14,1 inchi, imbunatatind totul, de la gaming si streaming la creare de continut si multitasking.

 

Noul Zephyrus Duo 15 SE incorporeaza, de asemenea, procesoare care urca in gama pana la un procesor mobil AMD Ryzen™ 9 5900HX de generatia urmatoare si un GPU NVIDIA GeForce RTX™ 3080. Sistemul sau de racire inovator AAS Plus include ventilatoare reproiectate care ajuta la disiparea a pana la 165 W de putere de procesare combinata. Un panou premium 4K la 120 Hz afiseaza imagini fara compromis atat pentru gaming, cat si pentru activitati creative, in vreme ce un ecran alternativ la 300 Hz ofera viteze de afisare de clasa esports. Stocarea RAID aproape ca dubleaza fluxul de date procesat prin conectarea SSD-urilor duale direct la CPU.

 

O gama mai larga de configuratii face ecranul secundar al lui Zephyrus Duo 15 SE accesibil unei audiente mai mari. Toate modelele incorporeaza patru boxe cu Dolby Atmos pentru a imbunatati redarea audio, un sistem avansat de anulare a zgomotelor pentru a curata comunicatiile vocale, un slot microSD care simplifica accesarea media, precum si suport pentru incarcare rapida care sporeste mobilitatea in conditiile reale de utilizare. De asemenea, modelele au un corp complet metalic cu o noua estetica Dot Insight, care imbina aspectul profesional cu accente mai subtile, lustruite cu laser.

 

ROG ScreenPad Plus

 

Adaugarea unui nou ecran a reprezentat o provocare unica, dat fiind formatul ultra-subtire. Fiecare milimetru de spatiu si gram de greutate trebuie luate in consideratie, iar ecranul secundar trebuie sa fie suficient de mare pentru a fi util si comod in timpul utilizarii cu comenzi tactile sau cu un stylus. ASUS a devenit un pionier al acestui tip de ecran, odata cu originalul ZenBook Pro Duo, iar ROG a dus lucrurile la nivelul urmator.

 

ROG Zephyrus Duo 15 SE pune acelasi ecran secundar ScreenPad Plus pe o platforma care se inclina sporind confortul si utilitatea in vreme ce deschide si un spatiu mai mare de admisie a aerului, care imbunatateste fluxul de aer pentru sistemul de racire. Atunci cand laptopul este deschis, ROG ScreenPad Plus se ridica la un unghi de 13° pentru vizualizarea si interactionarea facila cu ecranul tactil. Aceasta miscare este fluida si atent sincronizata prin intermediul unei balamale personalizate, care inclina carcasa in vreme ce ridica ecranele.

 

La 14,1 inchi, acesta este cel mai mare ecran secundar disponibil intr-un laptop de gaming aflat in productie de serie. Panoul IPS ofera unghiuri largi de vizualizare pe intreaga latime a carcasei si ofera un spatiu suplimentar mare. Gamerii se pot bucura de o experienta mai fluida jucandu-se pe ecranul principal in vreme ce mentin accesibile dedesubt, pe ecranul secundar, ferestre de chat si controale pentru streaming. Creatorii de continut pot lucra aerisit pe ecranul principal, mentinand barele de instrumente, cronologiile si materialele de referinta pe ecranul secundar. si alte tipuri de multitasking beneficiaza, de asemenea, de aceasta extensie de ecran. Ecranul tactil functioneaza chiar si cu stylus-ul activ ASUS Pen, permitand utilizatorilor sa scrie sau sa deseneze de mana.

 

ROG lucreaza cu dezvoltatorii de jocuri si cu artistii pentru a aduce noi experiente pe ROG ScreenPad Plus. Mult asteptatul joc Dying Light 2 de la Techland muta chat-ul co-op pe ecranul secundar pentru o vizualizare facila si adauga controale tactile pentru comutarea rapida intre obiectele din inventar si misiuni. Partajarea unei platforme cu ecran secundar cu laptopurile ASUS ZenBook Pro Duo ofera compatibilitate cu un puternic Panou de Control ProArt care va veni pe aceste dispozitive. Competitia ROG Art of the Duo a aratat, de asemenea, cum pot folosi artistii ecranul suplimentar pentru a imbina muzica si imagini inspirate de joc.

 

ROG ScreenPad Plus functioneaza, de asemenea, cu multe instrumente si aplicatii care imbunatatesc intuitiv munca si divertismentul de zi cu cu zi. Task Group captureaza instantanee ale aranjamentelor preferate de utilizatori pentru aplicatii pe ambele ecrane si incarca configuratii optimizate pentru diferite scenarii. Utilitarele de sistem din ROG Armoury Crate sunt scalate pentru ecranul secundar si afiseaza un util monitor de resurse care urmareste statistici vitale precum frecventele CPU si GPU. XSplit Gamecaster este si el optimizat pentru al doilea ecran, facilitand administrarea unei transmisii in paralel cu rularea unui joc. Overwolf ofera un avantaj in sistem multi-ecran, cu imbunatatiri precum statistici in timp real, recomandari de constructie a sistemelor si multe altele pentru jocurile populare. Iar statia de lucru audio digitala FL Studio isi poate muta mixerul la indemana pe ScreenPad Plus, ceea ce ofera producatorilor de muzica mai mult spatiu pe ecranul principal pentru celelalte instrumente ale aplicatiei.

 

Ecran principal imbunatit

 

Zephyrus Duo 15 SE si-a dus ecranul principal intr-o noua era Ultra HD, cu un panou 4K cu rata de reimprospatare de 120 Hz si un timp de raspuns din clasa esports, de 3 ms gri-la-gri. Cu o acoperire completa a largului spatiu de culoare Adobe RGB, acest ecran premium optional echilibreaza crearea de continut de nivel profesional cu un gaming fluid si clar.

 

Pentru jocurile cu ritm rapid, Duo este disponibil, de asemenea, cu un ecran Full HD cu o rata de reimprospatare de 300 Hz si un timp de raspuns de 3 ms. Rata de reimprospatare ultra-inalta o depaseste pe cea standard de la turneele esports si face jocurile incredibil de fluide, in vreme ce timpii de raspuns adecvati mentin claritatea imaginii pentru o urmarire si o tintire precisa.

 

Ambele ecrane principale optionale folosesc tehnologia Adaptive-Sync pentru a adapta rata de reimprospatare a panoului la cea a GPU-ului. Coordonarea precisa a acestor componente imbunatatesc imersiunea in lumea jocului prin eliminarea efectelor de taiere a imaginii, minimizarea sacadarilor perceptibile si reducerea latentelor la intrare. Ecranele de nivel IPS sunt, de asemenea, calibrate din fabrica pentru a satisface cerintele stringente ale validarii Pantone. Acest proces garanteaza acuratetea culorilor, oferind creatorilor fidelitatea de care au nevoie si permitand gamerilor sa se bucure de experienta grafica pe care au intentionat-o dezvoltatorii si artistii.

 

ROG ScreenPad Plus vine cu doua rezolutii pentru a se potrivi cu ecranele principale. O optiune 4K afiseaza texte si linii exceptional de clare la 3.840 x 1.100 pixeli, in vreme ce o alternativa de 1.920 x 550 pixeli se potriveste bine cu optiunea Full HD pentru ecranul principal. Ambele utilizeaza tehnologie de nivel IPS si rate de reimprospatare de 60 Hz.

 

GPU si CPU de generatie urmatoare

 

Zephyrus Duo 15 SE isi sustine optiunile de ecran cu rata de reimprospatare inalta cu un GPU pentru laptop care poate merge pana la GeForce RTX™ 3080. Gratie racirii avansate si ROG Boost, chipul poate rula la pana la 1.645 MHz la 115 W cu ROG Boost si cu alti 15 W disponibili de la Dynamic Boost - o gama de putere mai mare decat cea pe care o pot avea laptopurile similar de subtiri.

 

Mai multa putere ajuta GPU-ul sa ofere jocuri rapide si fluide in toate genurile, de la shooter-ele intense la RPG-urile cu efecte cinematografice. La fel ca restul seriei GeForce 30, acest GPU se bazeaza pe o noua arhitectura NVIDIA Ampere, cu nuclee CUDA actualizate pentru shading programabil, nuclee RT imbunatatite pentru ray tracing in timp real, precum si nuclee Tensor imbunatatite pentru accelerarea AI. Aceasta combinatie versatila imbunatateste performantele si grafica in jocuri, in afara de accelerarea altor sarcini de lucru precum procesare de imagini, modelarea 3D si deep learning. De asemenea, este sustinut de o masiva cantitate de memorie video de 16 GB de VRAM GDDR6, rezervata exclusiv pentru GPU.

 

Un procesor mobil AMD Ryzen™ 9 5900HX cu 8 nuclee si 16 fire de executie ofera un spor substantial oricarei sarcini de lucru. Construita pe baza unei tehnologii de fabricatie revolutionare pe 7 nm, aceasta noua generatie de procesoare mobile din seria Ryzen 5000 imbina cea mai recenta arhitectura Zen 3 cu un cache on-chip mai mare, de pana la 20 MB. Este proiectat sa livreze o experienta mai captivanta a jocurilor pe laptop si poate procesa sarcini de lucru serioase, precum randarea 3D, crearea de continut si multitasking intensiv.

 

Ryzen 9 5900HX scaleaza pana la 50 W de putere sustinuta atunci cand GPU-ul este activ si 90 W de unul singur, aproape dubland wattajul tipic pentru aceasta clasa de procesoare. Activand automat modul de operare Turbo, frecventa de ceas a procesorului creste cu 200 MHz, impingand si mai departe performantele.

 

SSD-urile duale NVM Express® PCIe® x4 SSD ruleaza in RAID 0 pentru a oferi pana la 2 TB de stocare pentru o biblioteca masiva de jocuri si un portofoliu profesional. CPU-ul Ryzen permite ambelor drive-uri sa se conecteze direct la procesor fara sa partajeze latimea de banda, permitand rate de transfer exceptionale, de pana la 7000 MB/s.

 

Cu pana la 32 GB de memorie combinata integrata si SO-DIMM, ai la dispozitie mult RAM DDR4-3200 pentru multitasking pe mai multe ecrane. Utilizatorii au libertatea de a emite stream-uri de inalta calitate in vreme ce folosesc software pentru chat, pot lucra pe proiecte si seturi de date mari si pot deschide fara intarziere oricate tab-uri de browser au nevoie.

 

Racire inovatoare

 

Procesoarele high-end isi pot atinge potentialul deplin doar daca racirea permite asta, asa ca integrarea lor intr-un sistem subtire este o provocare deosebita. ROG a redefinit racirea laptopurilor ultra-subtiri odata cu modelul original ROG Zephyrus, al carui Active Aerodynamic System (AAS) a imbunatatit fluxul de aer prin deschiderea unei admisii de 7-10 mm de-a lungul partii de jos a laptopului atunci cand utilizatorul ridica capacul. in modelul original Zephyrus Duo 15, ecranul tactil ce se inclina a deschis o admisie mult mai mare, de 28,5 mm, care a permis ventilatoarelor sa absoarba aer mai rece de deasupra laptopului, in loc de aerul mai cald de dedesubt. Aceasta admisie masiva a sporit cu pana la 30% fluxul de aer fata de modelele AAS precedente, meritandu-si titulatura AAS Plus.

 

Zephyrus Duo 15 SE sporeste si mai mult eficienta racirii AAS Plus, permitand alimentarea cu mai multa energie a procesoarelor, fara o crestere a nivelului de zgomot. Unul dintre elementele cheie ale acestei imbunatatiri este noul design Arc Flow al ventilatoarelor, cu pale radical reproiectate, care muta mai silentios mai mult aer. Fiecare ventilator are 84 de pale care variaza in grosime de la baza si pana la varf pentru a maximiza fluxul de aer, iar palele sunt finisate cu un model special aerodinamic in forma de unda, care minimizeaza turbulentele si zgomotul. Acestea sunt primele ventilatoare fabricate cu o noua versiune a polimerului ROG cu cristal lichid, care permite realizarea de pale cu o grosime de numai 0,1 mm, care raman suficient de puternice pentru a se putea roti la valori RPM mari. Combinatia dintre forma noua si palele mai subtiri imbunatateste fluxul de aer cu pana la 13 % comparativ cu generatia precedenta. Cu tehnologia 0dB, ventilatoarele raman complet oprite atunci cand temperaturile CPU-ului si GPU-ului sunt joase in modul de operare Silent. Asta face racirea cu adevarat silentioasa in sarcini de lucru usoare.

 

Pentru a adauga si mai multe rezerve in materie de racire, CPU-ul este acoperit cu un compus de metal lichid de la Thermal Grizzly, reducand temperatura procesorului cu pana la 10°C comparativ cu pasta termica obisnuita. Aplicarea materialului exotic este o operatiune delicata, realizata in mod tipic manual. Aceasta abordare nu este potrivita pentru productia in masa, asa ca ROG a folosit echipamente personalizate pentru a automatiza procesul cu precizie mecanica si a proiectat o garnitura interna speciala pentru a retine compusul. Pentru 2021, ROG a actualizat acest proces brevetat pentru CPU-urile AMD, adaugand un pas special pentru protejarea componentelor montate la suprafata pe pachetul procesorului. Folosirea metalului lichid pentru accelerarea transferului de caldura de la noile chip-uri ofera o rezerva termica pe care diferitele moduri de operare o pot folosi pentru a diminua zgomotul, a reduce temperaturile sau a spori performanta.

 

Cele cinci conducte de caldura ale modulului de racire inlatura energia termica de la CPU, GPU, VRAM, si VRM. Ele o distribuie pe patru radiatoare cu lamele ultra-subtiri care maximizeaza suprafata de disipare termica in vreme ce scad rezistenta la fluxul de aer. Exista 222 de lamele care au in total o suprafata de disipare de 112.357 mm², chiar mai mare decat cea a modelului original Zephyrus Duo 15.

 

Cerintele de racire se modifica in functie de sarcina, asa ca ROG ofera multiple moduri, tunate pentru diferite situatii. Modul Silent reduce usor viteza pentru a mentine zgomotele la un nivel scazut, ceea ce este ideal pentru sarcinile cotidiene. Modul Performance ofera puterea de calcul necesara pentru un numar mare de cadre in jocuri fara un zgomot excesiv. Modul Turbo realizeaza un overclocking de procesor cu 200 MHz pentru a atinge viteze mai mari, cu un profil mai zgomotos al ventilatoarelor.

 

Utilizatorii pot comuta manual intre modurile de operare cu o tasta rapida de pe tastatura sau automat cu Scenario Profiles. Disponibile in utilitarul ROG Armoury Crate, Scenario Profiles permit utilizatorilor sa asocieze jocuri sau aplicatii individuale cu anumite moduri de operare, efecte de iluminare si alte setari de sistem. Profilurile sunt activate de aplicatia care ruleaza in prim plan, oferind tranzitii perfecte intre preferintele pentru diferitele sarcini.

 

Taste pentru confort si acuratete

 

Componentele interne puternice pot face uneori tastatura laptopurilor deranjant de calda in timpul sesiunilor lungi de gaming sau cu sarcini de lucru solicitante sustinute. Zephyrus Duo 15 SE pozitioneaza tastatura pentru a mentine mainile utilizatorilor departe de cele mai calde parti ale laptopului si creeaza mai mult spatiu pentru ecranul secundar. Acest design permite incheieturilor utilizatorului sa stea pe masa, la fel ca la o tastatura desktop, iar un palm rest detasabil ofera confort imbunatatit.

 

Mai multe imbunatatiri upgradeaza zona principala de intrare de sub ecranul tactil. Taste rapide dedicate fac mai comode controlul volumului si oprirea microfonului. Grupurile separate de taste functionale sunt mai usor de identificat dintr-o privire. Tehnologia ROG Overstroke ridica punctul de actionare al comutatoarelor pentru un raspuns mai rapid. Multiple taste pot fi apasate rapid gratie N-Key rollover, care inregistreaza precis fiecare apasare. Touchpad-ul pozitionat la dreapta poate aprinde si un numpad digital, cu o apasare de buton.

 

In vreme ce numpad-ul virtual este vizualizat in rosu, tastatura are iluminare RGB per tasta, care este excelenta pentru a evidentia comenzile critice si scurtaturile care economisesc timpul. Utilizatorii pot marca legaturi importante de taste pentru jocuri sau pentru optimizarea fluxurilor de lucru si pot coordona iluminarea colorata cu un intreg ecosistem de periferice compatibile Aura Sync.

 

Putere portabila

 

Zephyrus Duo 15 SE iese cu adevarat in evidenta. Carcasa sa supla are o grosime de doar 20,9 mm si cantareste numai 2,4 kg. Fabricata dintr-un aliaj de magneziu cu aluminiu, carcasa complet metalica este tare si rezistenta. Designul Dot Insight foloseste linii clare si anodizare pe negru pentru a insufla un sentiment de profesionalism care se potriveste in orice mediu, in vreme ce accentele lustruite cu laserul si taiate perfect cu diamantul adauga un aspect care contrasteaza cu suprafetele discrete.

O baterie de mare capacitate de 90 Wh ofera o autonomie extinsa, iar tehnologia de incarcare rapida o duce la 50 % in doar 30 minute. Laptopul suporta, de asemenea, incarcare de la dispozitive Type-C de pana la 100 W. Abilitatea de a se incarca de la acumulatori USB sporeste mobilitatea utilizatorilor si reduce nevoia lor de a cauta prize de perete. Cu toate ca adaptorul AC este necesar pentru performanta completa, un adaptor USB-C este mult mai mic si mai usor de transportat si este suficient de puternic pentru utilizare cotidiana. Un singur adaptor Type-C poate fi, de asemenea, folosit pentru a alimenta laptopul, telefonul si alte dispozitive ale utilizatorului.

 

Ridica volumul si filtreaza zgomotul

 

Tehnologia Dolby Atmos pune utilizatorul in centrul actiunii, cu sunet virtual surround pe 5.2.1 canale. Numarul de boxe s-a dublat fata de modelul original Zephyrus Duo; doua tweeter-e trimit sunetul direct catre utilizator, in vreme ce alte doua woofer-e reflecta basii in masa de sub laptop. Tehnologia Smart Amp mentine woofer-ele in limitele termice si de utilizare sigura, permitand redarea la un volum mare. De asemenea, este disponibil un jack audio standard de 3,5 mm pentru casti.

 

Anularea avansata a zgomotelor asistata de AI pe doua cai imbunatateste vocea in chat prin inlaturarea zgomotelor nedorite la intrarea si iesirea audio. Se poate aplica oricarui dispozitiv si poate fi chiar si personalizata per aplicatie, astfel incat anularea zgomotelor poate fi limitata doar la aplicatiile de chat, fara a afecta zgomote importante din jocuri. Cu aceasta tehnologie, gamerii pot comunica mai bine cu colegii din echipa, creatorii pot inregistra sunet mai curat in orice mediu si toata lumea se poate bucura de comunicatii mai clare.

 

Two-Way AI Noise Cancelation ruleaza in intregime pe CPU, ceea ce permite GPU-ului sa se concentreze pe maximizarea numarului de cadre, pentru cea mai fluida experienta de gaming posibila.

 

Toate porturile necesare in gaming, disponibile oriunde

 

Conectivitatea extinsa ii permite lui Zephyrus Duo 15 SE sa functioneze drept statie de lupta completa sau drept statie de lucru serioasa. Portul USB 3.2 Gen 2 suporta DisplayPort™ 1.4 pentru monitoare desktop, iar o iesire HDMI 2.0b poate conecta laptopul la un monitor 4K sau un televizor la 60 Hz. Trei porturi USB Type-A permit conectarea de periferice aditionale, inclusiv un mouse, un gamepad si echipament VR. ROG a adaugat, de asemenea, un cititor ultra-rapid microSD 4.0, capabil de viteze de pana la 312 MB/s, astfel incat utilizatorii pot incarca rapid continutul de pe drone, camere de actiune si alte dispozitive portabile.

 

ROG ofera utilizatorilor conectivitate wireless de mare viteza cu Wi-Fi 6, cunoscuta si drept 802.11ax. Cand este conectat la un router compatibil, Wi-Fi 6 sporeste latimea de banda de varf a interfetei pana la 2,4 Gbps si imbunatateste eficienta pentru retelele aglomerate, precum cele din birouri sau cafenele. De asemenea, diminueaza latentele pentru activitati sensibile precum gaming-ul online si extinde capacitatile de upstream, ceea ce ofera mai multa latime de banda pentru streaming live. Pentru utilizatorii care prefera conexiunile prin cablu, jack-ul Gigabit Ethernet din spatele sistemului ofera cele mai reduse latente cu putinta pentru jocuri serioase in regim multiplayer.

 

Trailer video: https://youtu.be/X9Wch1ZIiQE

 

Specificatii* Zephyrus Duo 15 SE

 

Procesor

AMD® Ryzen™ 9 5900HX
AMD® Ryzen™ 7 5800H

Grafica

NVIDIA® GeForce RTX 3080, 16 GB GDDR6 VRAM
NVIDIA® GeForce RTX 3070, 8 GB GDDR6 VRAM
NVIDIA® GeForce RTX 3060, 6 GB GDDR6 VRAM

Sistem de operare

Windows 10 Home
Windows 10 Pro

Ecran

Ecran principal: 15,6 inchi PANTONE® Validated
- 4K UHD IPS 120 Hz, Adobe 100%, 3 ms, non-tactil
- FHD IPS 300 Hz, sRGB 100%, 3 ms, non-tactil

ScreenPad™ Plus: 14,09 inchi
- UHD (3.840 x 1.100) IPS 60 Hz, NTSC 72%, tactil
- FHD (1.920 x 550) IPS 60 Hz, NTSC 72%, tactil

Memorie

16 GB DDR4 3200 MHz integrata, plus slot 1 x SODIMM pana la 16 GB (suporta pana la 32 GB in total)

Stocare

2 x M.2 SSD (NVMe® PCIe®), PCIe® 3.0 x4 512 GB / 1 TB, suporta RAID 0

Tastatura

Tastatura iluminata chiclet, suporta n-key, per-tasta cu cursa a tastei de 1,4 mm

Audio

4 boxe, suport de inalta performanta pentru boxe (2 woofere care proiecteaza in jos, 2 tweetere care proiecteaza in sus, 2 x 4 W cu Smart AMP)
Dolby Atmos, suport LPAP
Certificare Hi-Res Audio (HRA)
Microsoft Cortana (far-field mic array)
Two-Way AI Noise Cancelation

Wi-Fi / Bluetooth

2x2 multi-antene WiFi 6 (802.11ax)
Bluetooth® 5.0

Porturi I/O

1 x USB 3.2 Gen 2 Type-C™, DisplayPort 1.4, TBT, PD intrare 20 V/3A;ieșire 5 V/3A
1 x USB 3.2 Gen 2 Type A (jos)
2 x USB 3.2 Gen 2 Type A (dreapta)
1 x HDMI (suport HDMI 2.0b)
1 x jack audio combo
1 x RJ45
1 x MicroSD Card reader (MicroSD 4.0, cu viteza bus de 312 MB/s)

Baterie

90Wh

Power Supply

240W power adaptor
Supports USB-C™ Power Delivery 3.0 up to 100W

Dimensiuni

36 x 26,8 x 2,1 cm

Greutate

2,4 kg

 

*Specificatiile, continutul si disponibilitatea produselor pot fi modificate fara notificare si pot diferi de la o tara la alta. Performantele reale pot varia in functie de aplicatii, utilizare, mediu si alti factori. Specificatii complete sunt disponibile la http://www.asus.com.

 

Despre ASUS ROG:

 

Republic of Gamers (ROG) este un sub-brand ASUS dedicat crearii celui mai bun hardware de gaming din lume. Lansat in 2006, ROG ofera o linie completa de produse recunoscute pentru performanta si calitate, incluzand placi de baza, placi video, laptopuri, desktopuri, monitoare, echipamente audio, routere si periferice. ROG participa si sustine cele mai importante evenimente internationale de gaming. Echipamentele ROG au fost utilizate in atingerea a sute de recorduri de overclocking si continua sa fie alegerea preferata a gamerilor si a utilizatorilor entuziasti din intreaga lume. Aflati mai multe despre alegerea campionilor pe https://rog.asus.com/.

 

Sursa: www.medialook.ro

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate