Cautare


22 Ianuarie 2021
Cele mai bune routere Wi-Fi pentru home office

n 2020, multi dintre noi s-au mutat de la biroul traditional al companiei la munca de acasa. In acest an, munca de la distanta si home office-ul vor deveni probabil un element obisnuit, fie cu optiuni permanente de lucru de acasa, fie cu modele hibrid flexibile.

Ceea ce a fost odata un raspuns rapid la o pandemie globala, poate duce la schimbari permanente, pe termen lung, in modul in care lucram si la ce ne vom astepta sa ofere angajatorii in viitor.

Potrivit unui sondaj Salesforce privind viitorul muncii, 64% dintre angajati doresc in continuare sa petreaca ceva timp intr-un mediu traditional la locul de munca, iar 74% din generatia Z - care in curand va deveni majoratatea fortei de munca - sunt interesati de practici de lucru hibride, impartindu-si zilele intre casa si birou. Cu toate acestea, o astfel de modificare va duce la un compromis: unele dintre cerintele de resurse se vor muta de la angajator la angajat.

Daca doriti sa beneficiati de un model hibrid de lucru, companiile va pot cere sa aveti si un echipament potrivit pentru a lucra de acasa. Pe langa un birou confortabil, camera si microfon, necesare pentru sedinte de la distanta, mai este necesara si o componenta critica: conectivitatea.

Desi s-ar putea sa aveti deja conexiune la internet si un router suficient de bun pentru a suporta dispozitive mobile, device-uri smart si servicii de streaming de continut, s-ar putea sa fie necesar sa adaugati si sisteme software.

Cu cat exista mai multe conexiuni, cu atat este mai mare riscul de blocaje si intreruperi de conexiune. Routerele de baza si modelele mai vechi ar putea sa nu fie suficiente, acum cand petrecem mai mult timp acasa si conectam si mai multe dispozitive sau servicii la conexiunea de internet, astfel ca fara un router Wi-Fi de calitate, productivitatea si performanta muncii pot fi afectate.

Potrivit ZDNet acestea sunt cele mai bune routere pentru home office:

- Google Wifi - compatibil bluethooth, Wi-Fi dual band (2.4 GHz/5 GHz, suporta IEEE 802.11 a/b/g/n/ac, dual gigabit Ethernet, procesor ARM quad-core si 512 MB RAM.

- Asus ROG Rapture AX11000 - tri-band router pentru gameri si utilizare intensa. Caracteristici: router Wi-Fi 6, 10-gigabit, procesor quad-core de 1.8Ghz, port de jocuri 2.5G, redirectionare de porturi, 256MB NAND flash, 1GB RAM si dynamic frequency selection (DFS)

- Synology RT2600ac - optiune VPN, VPN plus, functioneaza ca server sau client VPN. Caracteristici: router MU-MIMO dual-band, VPN Plus, Synology SSL VPN, PPTP, OpenVPN si suport L2TP/IPSec, procesor dual-core 1.7GHz, 4x4 802.11ac wave 2 si 2.53Gbps.

- Netgear Orbi. Router MU-MIMO tri-band, 2.4Ghz (400 Mbps)si 5Ghz, procesor ARM quad-core, 512MB RAM, control parental, port Ethernet cu conexiune 1GB.

- TP-Link Archer AX6000. Caracteristici: dispozitiv Wi-Fi 6 dual-band, suporta 2.4GHz/5.0GHz, 128MB memorie flash, 1GB RAM, viteza medie de download de 1,523 Mbps si control parental.

Sursa: ZDnet.com 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate