Cautare


26 Ianuarie 2021
MacBook Pro de la Apple este o gluma scumpa, spune Microsoft

Microsoft incearca sa explice de ca Surface Pro 7 este cu mult mai bun decat MacBook Pro, intr-un reclama pe care unii ar putea-o gasi cam deplasata.

In ultima reclama Microsoft putem vedea un tanar cool - doar ei se pricep cu adevarat la laptop-uri - care prezinta un MacBook Pro si un Surface Pro7 unul langa altul, intr-o evaluare extrem de obiectiva.

Tanarul explica cum Surface Pro 7 vine cu un pix si un ecran tactil. MacBook Pro are un mic Touch Bar care il supara pe tanarul care doreste un Touch Bar. In descriere tanarului Touch Bar-ul Apple este la fel de folositor ca atunci cand ai manca supa cu furculita. Surface-ul aduce incantarea unei tastaturi detasabile, in timp ce din MacBook nimic nu este detasabil. Apoi, MacBook Pro are acum o tastatura care functioneaza, ceea ce reprezinta un progres.

Surface-ul este, potrivit acestui expert, un dispozitiv de jocuri mult mai bun si poate rula toate aplicatiile dorite. In cele din urma, inca un cui in sicriul MacBook: acesta costa, potrivit Microsoft, 1299 dolari, in timp ce Surface Pro 7 este un adevarat chilipir, la doar 890 dolari.

Insa, la o citire cu atentie a ofertei pentru Surface Pro 7, se poate vedea ca "stiloul si unele aplicatii sunt vandute separat". Deci, aceasta comparatie de pret s-ar putea sa nu fie prea eleganta pe cat pare la inceput. Asa ca, unii ar putea spune ca daca doriti cu adevarat o tasatura detasabila si un stilou ati putea lua in considerare un iPad Pro.

Sursa: www.zdnet.com 

 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate