Cautare

ESET - Certificat de ICSA Labs pentru compatibilitate Windows 7


Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.

ICSA Labs, o divizie independenta a Verizon Business, a anuntat ca a oferit certificari pentru cinci producatori de solutii antivirus, care atesta capabilitatile de detectie si dezinfectie, in cadrul primei etape de evaluare a software-ului de securitate proiectat pentru MS Windows 7. ICSA Labs a stabilit ca produsele ESET indeplinesc criteriile sale de detectie a continutului malware. Pentru a obtine certificarea ICSA Labs Anti-Virus Certification, produsele trebuie sa indeplineasca toate criteriile de detectie a continutului malware in PC-uri si servere. Solutiile trebuie sa demonstreze totodata ca au capacitatea de a detecta, identifica si preveni infiltrarea continutul malware auto-replicant, fara sa genereze alarme fals pozitive. Produsele trebuie de asemenea sa poata indexa rezultatele incercarilor de detectare malware. Simultan cu ESET, Microsoft, Norman, PC Tools si Webroot au indeplinit exigentele de testare. Mai multe informatii despre rezultatele testelor sunt disponibile aici.

ESET a prezentat pentru testare versiunea pe 64 de biti a ESET NOD32 Antivirus 4. Nucleul motorului este de asemenea folosit in ESET Smart Security 4 precum si in versiunea de 32 de biti a ambelor produse. Produsele sunt disponibile aici.

Despre ICSA Labs
ICSA Labs, o divizie independenta a Verizon Business, ofera teste independente si certificari pentru produse de securitate. Multi distribuitori de top ai solutiilor de securitate isi supun produsele pentru testare si certificare la ICSA Labs. Segmentul de clieti business isi fundamenteaza optiunile apeland la ICSA Labs pentru o testare obiectiva si in detaliu a fiabilitatii si conformitatii produselor. Pentru mai multe informatii asupra ICSA Labs, puteti accesa: http://www.icsalabs.com.

Despre ESET
Fondata in 1992, compania ESET este furnizor global de solutii de securitate adaptate atat utilizatorului final cat si companiilor, indiferent de dimensiune. ESET este lider de piata in detectia proactiva a continutului malware. Multumita tehnologiei ThreatSense.Net?, ESET este capabil sa colecteze, pe baza de voluntariat, date de la utilizatorii din intreaga lume, ceea ce ii permite sa reactioneze flexibil in fata amenintarilor aflate in continua expansiune. Produsul antivirus pe care il ofera, ESET NOD32 Antivirus, a fost clasificat drept cea mai buna solutie antivirus la nivel mondial in 2006 si 2007 de catre laboratoarele de testare independente AV-Comparatives. ESET are sedii in Bratislava-Slovacia, San Diego-USA, Bristol-Marea Britanie, Buenos Aires-Argentina, Praga-Cehia si este reprezentata global in peste 160 de tari. In 2008, ESET a inaugurat un nou centru de dezvoltare in Cracovia-Polonia fiind clasificata de catre Deloitte Technology Fast 500 drept una din companiile cu rata cea mai mare de crestere din regiunea EMEA.

Despre Axel Soft IT Group
In Romania, distribuitorul exclusiv al solutiilor de securitate ESET este compania Axel Soft IT Group, a carei retea de parteneri distribuie solutiile ESET la nivel national. Axel Soft IT Group asigura pentru toate produsele ESET suport tehnic 24/24 ore, 7 zile pe saptamana, in limba romana, fara costuri suplimentare. Informatii complete despre solutiile oferite de ESET in Romania pot fi gasite la adresa www.eset.ro.

Sursa: www.eset.ro


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate