Cautare


15 Decembrie 2020
Intrerupere Google: YouTube, Docs si Gmail au fost scoase offline

Aplicatiile Google, inclusiv YouTube, e-mail si Docs au suferit o intrerupere rara a serviciilor, utilizatorii neputand accesa multe dintre serviciile companiei.

Intreruperea a inceput cu putin inainte de ora pranzului in Marea Britanie, durand mai mult de o jumatate de ora pana cand serviciile sa fie restabilite. 

 

Utilizatorii din intreaga lume au raportat probleme cu Gmail, Google Drive, Android Play Store, Maps si multe altele. 

 

Motorul de cautare Google a ramas, insa, neafectat de problemele care au afectat celelalte servicii. 

 

Google a declarat ca problema a lovit sistemul sau de autentificare, care este utilizat pentru conectare si functii similare, si a durat aproximativ 45 de minute. 

 

Utilizatorii au putut in continuare sa acceseze paginile de destinatie ale site-urilor web in "modul incognito", care nu stocheaza un jurnal al activitatii de navigare a utilizatorilor. 

 

Scurta intrerupere a avut un impact semnificativ asupra milioanelor de utilizatori ai companiei, dintre care multi se bazeaza pe serviciile Google pentru aplicatii de lucru de baza, cum ar fi e-mail si calendare. 

 

Utilizatorii Google Docs au putut in continuare sa lucreze daca si-au sincronizat documentele offline, insa nu au putut utiliza functii online. 

 

Intreruperea a afectat, de asemenea, dispozitivele inteligente conectate la Google - determinandu-i pe unii utilizatori sa se planga pe social media de faptul ca nu pot opri unele lumini in casele lor. 

 

De asemenea, intreruperea a avut un efect knock-on asupra altor aplicatii, jucatorii jocului smartphone Pokemon Go, spre exemplu, raportand ca nu se pot conecta. 

 

In ciuda intreruperii extinse, tabloul de bord al serviciilor Google nu a aratat initial erori - inainte de a trece la starea rosie pentru toate serviciile. 

 

"Suntem constienti de o problema Gmail care afecteaza majoritatea utilizatorilor. Utilizatorii afectati nu pot accesa Gmail", se arata in declaratia Google, cuvantul "Gmail" fiind inlocuit cu alte servicii. 

 

Sursa: www.bbc.co.uk

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate