Cautare


18 Decembrie 2020
Facebook si Instagram dezactiveaza functii in Europa

Facebook dezactiveaza mai multe functii ale aplicatiilor sale Messenger si Instagram pentru persoanele din Europa, pentru a se asigura ca respecta o modificare a regulilor de confidentialitate.

Incepand cu 21 decembrie, aplicatiile de mesagerie vor intra sub incidenta normelor UE, cunoscute drept directiva ePrivacy. 

 

Facebook a decis sa opreasca mai multe optiuni interactive si sa ofere doar un serviciu de mesagerie de baza, pana cand va putea adauga functii suplimentare. 

 

Sondajele de chat de grup pe Messenger se numara printre instrumentele care vor fi dezactivate. 

 

Capacitatea de a seta porecle pentru prieteni in Messenger va fi, de asemenea, dezactivata, in timp ce impartasirea filtrelor de fata cu realitate augmentata prin mesaj direct pe Instagram va fi, totodata, dezactivata in Europa. 

 

Facebook a declarat ca nu a publicat o lista cu toata caracteristicile pe  care le suspenda in Europa, deoarece le va reactiva rapid pe cele despre care considera ca respecta regulile. 

 

Optiunile de baza pentru mesaje text si apeluri pe Instagram si Messenger nu vor fi afectate. 

 

"Inca stabilim cea mai buna modalitate de a readuce inapoi aceste caracteristici. Este nevoie de timp pentru a reconstrui produsele intr-un mod care sa functioneze perfect pentru oameni si, de asemenea, sa respecte noile reglementari", a declarat compania intr-un comunicat.

 

Instrumentele vor fi dezactivate pentru utilizatorii din Europa in etape, astfel incat unele persoane vor putea constata ca le pot folosi inca cateva zile. 

 

Sursa: www.bbc.co.uk

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate