Cautare


WWDC 2020: Cu iOS 14, Apple reproiecteaza ecranul de pornire al iPhone-ului
23 Iunie 2020 SO

WWDC 2020: Cu iOS 14, Apple reproiecteaza ecranul de pornire al iPhone-ului

Apple a prezentat un nou home screen pentru iPhone cu widget-uri in stil Android si organizare si navigare imbunatatite.

In cadrul conferintei anuale a dezvoltatorilor de luni, Apple a prezentat un nou design al ecranului de pornire pentru iPhone, cu lansarea iOS 14. Noul home screem va usura navigarea prin toate aplicatiile dvs. si va include widget-uri. 

 

Apple a adaugat o noua biblioteca de aplicatiii, un spatiu la capatul ecranelor de acasa care organizeaza toate aplicatiile intr-o vizualizare mai simpla, mai usor de navigat. Toate aplicatiile dvs. vor fi organizate automat acolo, oferindu-va o vedere mai larga asupra a ceea ce ati descarcat si permitandu-va sa ascundeti aplicatiile pe care nu le utilizati frecvent, desi le veti putea gasi in App Library mai tarziu. 

 

Vizualizarea listei va include, de asemenea, sugestii bazate pe AI pentru aplicatiile pe care probabil doriti sa le utilizati in continuare. 

 

Noul home screen iPhone va include, totodata, widget-uri, care va permit sa vedeti informatii precum  vremea de pe ecranul de pornire dintr-o privire. Widget-urile contin mai multe informatii si functionalitati decat pictogramele simple ale aplicatiei si sunt o caracteristica fundamentala a sistemului de operare Google Android de ani de zile. 

 

De asemenea, Apple adauga un picture-in-picture video gesture, astfel incat sa puteti continua sa vizionati un videoclip sau sa vorbiti pe FaceTime, in timp ce accesati aplicatiile. Glisati videoclipul in alta parte a ecranului in timp ce va deplasati intre aplicatii, mariti sau micsorati sau doar  atingeti X pentru a-l inchide. 

 

iOS 14 va fi disponibil in cursul acestui an.

 

Sursa: www.cnet.comInfo util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate