Cautare


03 Iulie 2020
3 functii iOS 14 despre care nimeni nu vorbeste inca

Chiar daca nu au avut parte de atentia necesara in prezentarea Apple WWDC, aceste functii iOS sunt importante.

Apple a gazduit o prezentare online pentru Conferinta anuala a dezvoltatorilor la nivel mondial saptamana trecuta, in timpul careia a anuntat iOS 14. Noul sistem de operare iOS include o reproiectare majora a ecranului de pornire iPhone, video picture-in-picture, widget-uri mai bune, o noua modalitate de organizare automata a aplicatiilor, denumita App Library si o noua interfata Siri. Aceste functii vin impreuna cu o noua aplicatie de traduceri si cu posibilitatea de a va debloca masina cu iPhone-ul dvs. 

 

Asa cum s-a intamplat si in cazul prezentarilor WWDC anterioare, exista functii iOS importante pe care Apple nu le-a prezentat, indiferent de motiv. Spre exemplu, in aplicatia Health exista o functie numita Sleep, care va permite sa urmariti si sa setati obiective pentru somn.

 

Iata trei functii iOS 14 despre care Apple nu a vorbit in prezentarea WWDC: 

 

1. Setarea aplicatiilor terte ca browser implicit pentru internet si aplicatie de e-mail.

Cu iOS 14, puteti seta o aplicatie terta ca aplicatie implicita de e-mail sau browser pentru iPhone. Aceasta inseamna ca veti putea face din Firefox browserul dvs. implicit si din Gmail aplicatia dvs. implicita de e-mail. Acest lucru este cu siguranta ceva ce multi utilizatori si-au dorit de la Apple in ultimii ani. 

 

Modul in care functioneaza este acela ca un dezvoltatori trebuie sa semnalizeze daca aplicatia sa este un browser sau o aplicatie e-mail. Aceasta noua functie va functiona atat pe iOS 14, cat si pe iPadOOS, insa este limitata la e-mail si browser. 

 

2. iOS 14 va permite sa faceti fotografii mai rapid pe iPhone-ul dvs. 

Site-ul Apple precizeaza ca iOS 14 aduce imbunatatiri aplicatiei Camera pentru o performanta mai rapida. O caracteristica deosebit de importanta va permite sa blocati expunerea separat de focalizare. Aceasta inseamna ca veti putea regla imaginea chiar inainte de a o captura. 

 

3. Memo-urile vocale beneficiaza de audio imbunatatit

iOS 14 aduce noi instrumente pentru organizarea inregistrarilor audio in aplicatia Voice Memo. Exista, de asemenea, o functie complet noua de imbunatatire a inregistrarii, care va permite sa imbunatatiti calitatea sunetului inregistrarilor dvs. 

 

Sursa: www.cnet.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate