Cautare


17 Iulie 2020
Apple lanseaza actualizarea iOS 13.6 cu CarKey si Apple News Plus Audio

Actualizarea este disponibila pentru download pentru toti utilizatorii.

Apple a lansat miercuri iOS 13.6, cea mai recenta versiune a sistemului sau de operare pentru iPhone-uri. Alaturi de modificarile obisnuite, cum ar fi suportul imbunatatit pentru actualizarile de sistem, versiunea 13.6 aduce cateva caracteristici cheie - in special CarKey, care va permite sa creati chei virtuale pentru vehiculele acceptate si sa le stocati in aplicatia Wallet, de unde le puteti impartasi cu prietenii si familia cu usurinta. 

 

CarKey a fost introdus la inceputul acestui an ca parte a actualizarii iOS 13.4, iar Apple a evidentiat functia luna trecuta la WWDC, BMW fiind primul sau partener automotive. Apple spune ca tehnologia utilizeaza chip-ul iPhone UWB U1 ai ca, in cele din urma, toti producatorii vor putea sa o foloseasca pentru a detecta in siguranta proximitatea si pozitia telefonului. De acolo, daca conduceti un vehicul acceptat si trebuie sa intrati in el, este suficient sa atingeti un buton pe telefon pentru a debloca usile. 

 

Alte functii din actualizarea iOS 13.6 includ Apple News Plus Audio, care incorporeaza povestiri audio prezentate in aplicatia Apple News pentru abonatii Plus. 

 

iOS 13.6 este disponibil pentru toti utilizatorii iPhone. Pentru a verifica daca este disponibil pe dispozitivele dvs., accesati setarile, apasati "General", iar apoi "Software Update". 

 

Sursa: www.cnet.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate