Cautare


14 Septembrie 2020
Google lanseaza Android 11 Go, pentru a face aplicatiile cu 20% mai rapide

De asemenea, va oferi noi imbunatatiri in privinta securitatii, a spus Google.

Google a lansat editia Android 11  Go pentru dispozitivele cu putere redusa, entry-level, dupa lansarea Android 11 de la inceputul saptamanii trecute. 

 

Gigantul tehnologic sustine ca cea mai noua actualizare a editiei Android Go va face aplicatiile sa se lanseze cu 20% mai rapid comparativ cu iteratia anterioara, permitand utilizatorilor sa comute intre aplicatii fara ca dispozitivele lor sa se impotmoleasca. 

 

La fel ca Android 11, cea mai recenta actualizare a editiei Android Go include noi imbunatatiri ale confidentialitatii, cum ar fi permisiunile unice, unde utilizatorii vor putea acorda unei aplicatii acces la senzori specifici precum microfon, camera sau locatie pentru un singur caz o data. Alte imbunatiri de confidentialitate includ "auto-resetarile" permisiunilor aplicatiilor pentru aplicatiile care nu au fost folosite pentru o perioada indelungata de timp si introducerea Safe Folder, o noua functie care permite utilizatorilor sa isi protejeze anumite fisiere impotriva deschiderii sau accesarii acestora, prin stocarea lor intr-un folder criptat cu un PIN din 4 cifre. 

 

In urma actualizarii, dispozitivele cu editia Android 11 Go vor avea acces la navigarea bazata pe gesturi. 

 

In timp ce Android 11 este in prezent disponibil pentru dispozitive de la linia Google Pixel - Pixel 2 si mai noi, OnePlus, Xiaomi, OPPO, Realme, editia Android 11 Go va fi disponibila pentru toate dispozitivele noi cu pana la 2GB de memorie. 

 

De la lansarea editiei Android Go in 2017, peste 100 de milioane de dispozitive entry-level au instalat sistemul de operare, a anuntat Google. 

 

La lansarea sistemului de operare, Google a declarat ca scopul sau este de a se asigura ca persoanele cu medii socio-economice mai scazute pot avea acces in continuare la computing. 

 

Pentru a ne asigura ca mai multe miliarde de oameni pot avea accesla computing, este important ca dispozitivele entry-level sa fie smartphone-uri pe deplin functionale, care pot naviga pe web si folosi aplicatii", a declarat Sagan Kamdar, director de management de produs Android la acea vreme. 

 

Sursa: www.zdnet.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate