Cautare


15 Septembrie 2020
OPPO lanseaza ColorOS 11 la nivel global. Personalizare fara precedent in primul val al lansarii Android 11

OPPO, una din cele mai mari companii la nivel international din piata de tehnologie, a lansat astazi ColorOS 11 prin intermediul unei conferinte de presa online. OPPO marcheaza un punct important in istorie, brandul fiind primul producator de sisteme de operare originale (OEM OSes) care ofera utilizatorilor cea mai recenta versiune Android 11. Datorita conceptului „Make Life Flow/ O viata cursiva”, ColorOS 11 pastreaza caracteristicile indragite oferite de Android, in timp ce completarile special dezvoltate de OPPO ale interfetei imbunatatesc experienta utilizatorilor. Lansarea rapida a ColorOS 11, care urmeaza dupa anuntul Google Android 11, este rezultatul unei stranse colaborari intre cele doua companii.

Personalizarea interfetei ofera mai multe posibilitati de explorare 

 

ColorOS 11 ofera un nivel fara precedent al customizarii interfetei, prin intermediul careia utilizatorii au posibilitati nenumarate de explorare si isi pot personaliza experienta. Astfel, utilizatorii isi pot seta propriul mod Always on Display, wallpapers, fonturi, iconite sau tonuri de apel. De asemenea, cea mai recenta versiune completeaza stocul modului de noapte oferit de Android datorita celor trei scheme de culori si niveluri de contrast. in acelasi timp, OPPO Relax 2.0 permite utilizatorilor sa isi creeze propriul mix white noise/de sunete relaxante si ofera o colectie ampla si imersiva de sunete din orasele din intreaga lume.

 

„Atentia versiunii ColorOS 11 pentru customizarea interfetei se bazeaza pe dorinta utilizatorilor de a avea parte de o experienta unica”, a declarat Lynn Ni, Design Project Lead al OPPO ColorOS. „Echipa ColorOS a tinut cont de feedback-ul utilizatorilor cu privire la o mai mare personalizare a interfetei, care sa cuprinda o gama larga de caracteristici.  Astfel, le oferim acestora un spatiu vast in care sa isi valorifice creativitatea si sa isi exerseze controlul asupra propriului smartphone.”

 

Eficienta imbunatatita

 

ColorOS 11 este echipat cu o serie de caracteristici robuste care imbunatatesc atat eficienta de lucru, cat si cea a vietii. Printre acestea se numara functia traducere instantanee prin apasarea ecranului cu 3 degete, disponibila prin Google Lens, prima functie creata de OPPO si Google. Aceasta surpinde si traduce texte cu ajutorul unui singur screenshot realizat folosind trei degete.

Flexdrop, o alta functie noua, ofera o solutie simpla si intuitiva pentru multi-tasking. Utilizatorii pot astfel sa urmareasca un videoclip si sa scrie un mesaj in acelasi timp, lucru extrem de util pentru gameri si pasionatii de continut video. De asemenea, utilizatorii pot controla si comuta intre diferite dispozitive inteligente pentru acasa prin intermediul noului meniu Device Control, fara a fi nevoiti sa isi instaleze aplicatii suplimentare.  

 

Pentru a eficientiza nivelul disponibil al bateriei, noul mod Super Power Saving ofera posibilitatea utilizatorilor de a-si alege sase aplicatii care sa ruleze atunci cand nivelul bateriei este scazut. in acelasi timp, Battery Guard previne daunele cauzate de incarcarea prelungita la o tensiune instabila prin invatarea obiceiurilor utilizatorului. Pe timpul noptii, incarcarea este oprita atunci cand ajunge la 80% si este reluata inainte ca utilizatorul sa se trezeasca. 

 

„Make Life Flow/O viata cursiva” – functionalitate fara defecte

 

Desi rata de improspatare a imaginii din ce in ce mai rapida reprezinta un avans al industriei, ca rezultat, smartphone-urile se confrunta deseori cu probleme de lag. Pentru a combate acest lucru, ColorOS 11 a introdus functia UI First 2.0, care combina motorul de reducere a lag-urilor dezvoltat de OPPO si Quantum Animation. Aceasta mareste utilizarea memoriei RAM cu 45%, imbunatatind rata de raspuns cu 32% si frame rate-ul/rata de cadre cu 17%.

 

AI App Preloading invata obiceiurile utilizatorului pentru a preincarca cele mai utilizate aplicatii, minimizand astfel timpul de asteptare. De asemenea, SuperTouch identifica scenariile de utilizare si optimizeaza viteza timpului de reactie in mod corespunzator, imbunatatind totodata cursivitatea sistemului.

 

Atentie sporita fata de securitatea si confidentialitatea datelor

 

ColorOS 11 incorporeaza cele mai noi optiuni de stoc ale versiunii Android 11 si creeaza in acelasi timp o serie de caracteristici suplimentare de protectie a confidentialitatii si securitate a datelor. Private System dubleaza aplicatiile si datele, creand o copie independenta a informatiei originale, care poate fi accesata doar prin intermediul unei scanari a amprentei sau a unei parole suplimentare.

 

Noul shortcut catre App Lock permite utilizatorilor sa isi blocheze aplicatiile cu ajutorul unei parole, a unei amprente sau recunoasterii faciale. De asemenea, sistemul de permisiuni a fost imbunatatit prin permisiunile temporare, care reseteaza accesul la camera, microfon si locatie atunci cand aplicatia este inchisa. in acelasi timp, functia de auto-reset restabileste setarile implicite de permisiune ale unei aplicatii, atunci cand aceasta nu a mai fost folosita un timp indelungat. Pentru a preveni accesul unor aplicatii malitioase la datele altor aplicatii, spatiul de stocare limitat restrictioneaza accesul aplicatiilor la datele telefonului, solicitand permisiunea utilizatorului.

 

Cea mai rapida si ampla lansare din istoria ColorOS

 

Lansarea actuala a versiunii beta ColorOS 11 invita utilizatorii cu experienta in tehnologie sa exploreze noile functii si sa ofere un feedback, versiunea oficiala urmand sa fie lansata in saptamanile urmatoare.

 

ColorOS 11 va fi lansat folosind abordarea batch-by-batch, incepand cu seriile Find X2 si Reno3. Lansarea completa va cuprindemodele de smartphone-uri din seriileFind, Reno si A. 

 

Despre ColorOS

 

ColorOS este un sistem de operare personalizat, extrem de eficient si inteligent, bazat pe Android (OS) de la OPPO. Cu peste 350 milioane de utilizatori la nivel global, ColorOS este disponibil in peste 80 limbi, inclusiv Engleza, Hindi, Tamila sau Bahasa. 

 

Despre OPPO

 

OPPO este unul din liderii mondiali in domeniul dispozitivelor inteligente. inca de la lansarea primului telefon „Smiley Face”, in 2008, OPPO si-a urmarit obiectivul de a crea produse care sa integreze o sinergie perfecta intre elementele de estetica si tehnologie inovatoare. Astazi, OPPO ofera clientilor un portofoliu larg de dispozitive inteligente, in frunte cu seriile Find si R, sistemul de operare ColorOS precum si serviciile de retea cum ar fi OPPO Cloud si OPPO+. OPPO este prezent in peste 40 de tari si regiuni, avand 6 institute de cercetare, 4 centre R&D la nivel global si un centru international de design la Londra. OPPO are peste 40.000 de angajati care isi propun crearea unei vieti mai bune pentru utilizatorii din intreaga lume.

 

Sursa: www.echipapr.ro

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate