Cautare


iOS 14.01.1: Problemele legate de baterie si conectivitate continua
29 Septembrie 2020 SO

iOS 14.01.1: Problemele legate de baterie si conectivitate continua

Suntem in acea perioada de dupa o lansare majora iOS, in care Apple incepe sa emita actualizari pentru a remedia problemele de lansare. Aceasta este ceea ce iOS 14.0.1 este. Remediaza o serie de aspecte problematice in iOS 14, insa para sa introduca si cateva noi bug-uri.

Deci, din punct de vedere al corectiilor, iOS 14.0.1 trebuia sa remedieze o serie de probleme:

- setarea de revenire implicita la aplicatiile Apple la repornire

- previzualizarile camerei nu se afiseaza pe iPhone 7 si iPhone 7 Plus

- probleme de conectivitate WiFi

- probleme e-mail cu unii furnizori

- problege legate de widget-ul de stiri

 

Acestea sunt solutiile enumerate, insa noile probleme?

 

Par sa fie mai multe. Unele sunt probleme din iOS 14, altele sunt probleme noi cu care utilizatorii trebuie sa se confrunte. 

 

Aceste probleme variaza de la probleme obisnuite - durata de viata scazuta a bateriei si probleme WiFi si Bluetooth - la probleme mai exotice, cum ar fi intarzierea tastaturii, instabilitati de sistem si probleme de widget raspandite. 

 

Resetarea setarilor de retea - Settings > General > Reset > Reset Network Settings - ii ajuta pe unii oameni care se confrunta cu probleme de conectivitate, insa pentru altii nu face altceva decat sa creeze nevoia de a adauga dispozitivele si retelele inapoi. 

 

Deci, faceti acest lucru pe riscul dvs. 

 

Concluzia este ca ne aflam in acea perioada dezordonata de la inceputul lansarii unui iOS, cand vor exista o multime de bug-uri si remedieri si noi bug-uri. Se banuieste ca iOS 14.0.2 nu este atat de departe si nu va trece mult pana cand iOS 14.1 va fi lansat, probabil va fi versiunea iOS oferita pe noile iPhone-uri. 

 

Sursa: www.zdnet.comInfo util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate